Sådan kommer du med til X Factor-finalen

Du kan stadig nå at få billetter til X Factor-finalen i BOXEN i Herning.

Vil du opleve stjernerne fra X Factor live, mens de synger sig frem mod finalen? Så er chancen her.

Til hvert show bliver der nemlig solgt publikumsbilletter, så man kan opleve sangerne på tæt hold i DR Byens største studie, studie 5.

Der sættes nye billetter til salg til det kommende liveshow hver mandag kl. 10.00.

 • Første liveshow fredag 10.2. i DR Byen:
  Udsolgt!
 • Andet liveshow fredag 17.2. i DR Byen:
  Udsolgt!
 • Tredje liveshow fredag 24.2. i DR Byen:
  Udsolgt!
 • Fjerde liveshow fredag 2.3. i DR Byen:
  Udsolgt!
 • Femte liveshow fredag 9.3. i DR Byen:
  Udsolgt!
 • Semifinale fredag 16.3. i DR Byen:
  Udsolgt!
 • Finale fredag 23.3. i Jyske Bank BOXEN, Herning:
  Billetsalget er i gang!

Billetterne til liveshows sættes til salg på Billetlugen.dk, tlf. 70 263 267. De koster 150 kr. inkl. gebyr, men der er meget få billetter til hvert show, så du skal være hurtig og heldig for at sikre sig én, og man kan maksimalt bestille 2 billetter pr. person.

Billetterne til finalen sættes til salg på Billetnet.dk, tlf. 70156565. De koster 200-500 kr. plus gebyr på 20 kr. pr. billet.

Hver uge udlodder vi også billetter til X Factors liveshows her på dr.dk/xfactor - hold øje med quiz-siden!

PRAKTISK INFO OM LIVESHOWS TIL PUBLIKUM

Tidspunkter:
Dørene er åbne mellem 18.30 og 19:00. Dørene lukkes kl. 19:00. Der er ingen adgang efter 19:00. X FACTOR sendes direkte mellem kl. 20.00 og 21.55.

Sted:
DR Byen, Amager Fælledvej 72, 2300 København S

Parkering:
Publikum kan parkere på DRs gæsteparkering. P-billet er påkrævet. Det koster 60 kr for hele aftenen. Læs mere om parkering her. Desuden går Metroen lige til døren (se køretider her).

Aldersgrænse:
Minimumsalderen for at være publikum er 13 år! Vi har fastsat en aldersgrænse på 13 år for publikum til "X FACTOR", fordi vi gerne vil signalere, at børnene skal være så relativt "voksne" og modne, at de kan holde til at sidde i studiet i lang tid og - uden problemer - være oppe på det tidspunkt af aftenen, hvor programmerne slutter. Vi forventer at forældrene står inde for at børnene kan håndtere at deltage i en DIREKTE tv-produktion. Børn på 13 år kun ifølge med voksen.

Hvad sker der i tidsrummet mellem kl. 18.30 og 20.00?
Der bliver serveret drikkevarer og snacks for publikum, og det er muligt at benytte toiletfaciliteterne - det er IKKE muligt at komme på toilettet under den direkte udsendelse!

Publikum bliver placeret i studiet på de mest hensigtsmæssige pladser - for produktionen og så vidt muligt den enkelte publikummer.

Vores publikumsopvarmer, sørger for at I kommer i den rette stemning og får en forrygende aften - også inden vi går direkte på tv.