Sarah, Babou og Annelouise klar til Parken

Blachmans darling Patricia snublede på målstregen. I stedet blev det Annelouise, som gik videre fra semifinalen - sammen med Cutfathers unge talenter Sarah og Babou.

Blachmans darling Patricia snublede på målstregen. I stedet blev det Annelouise, som gik videre til finalen - sammen med Cutfathers unge talenter Sarah og Babou.

Det er resultatet oven på en dramatisk X Factor-semifinale fredag aften. Dommerne var sat uden for indflydelse, så det var udelukkende seernes stemmer, der talte.

Babou og Sarah blev nævnt som de første, der kunne forberede sig på en tur til Parken. Derefter stod Blachmans to divaer tilbage, og én af dem måtte lade deres X Factor-liv.

Det blev Patricia, der trak det korteste strå og måtte vinke farvel til en plads i finalen i Parken på fredag, og dermed er Annelouise i finalen - sammen med Sarah og Babou.

De tre finalister er hermed fundet. Næste uge skal det helt store slag stå i Parken - for der er kun én vinder!

DJ Night satte gang i festen

Semifinaleafgørelsen faldt efter en festlig aften, og DJ Night-temaet satte virkelig gang i folkemasserne i Studie 5, og mon ikke også folk rundt i stuerne tog del i festen.

Babou åbnede showet og bakket op af KATO fyrede han op under publikum med Usher-sangen 'DJ Got Us Fallin' in Love'.

Derefter fortolkede Annelouise Guns N'Roses-klassikeren 'Sweet Child o' Mine' godt bakket op af Rune RK. Hun var trukket i en leopardmønstret kjole, med en dyb nedskæring i ryggen og et par stiletter der med garanti ville gøre pigerne fra Sex and the City misundelige.

Sarah var lækker i rød blazer og har nok givet én og anden mindelser om Annie Lennox, da hun indtog scenen bakket op af KATO og fortolkede Eurythmics-nummeret 'Sweet Dreams'.

Patricia holder stilen som X Factors glimmer-darling og var i en vidunderlig pailletbuksedragt gav en svedig version af 'Når tiden går baglæns' sammen med Rune RK.

Annelouise sang sin kendingsmelodi

Herefter var DJ-temaet ovre, og de fire semifinalister skulle på scenen for anden gang - og denne gang fremføre de sange, som brugerne på dr.dk/xfactor har valgt til dem.

Annelouise åbnede for anden afdeling og sang, hvad der efterhånden er blevet hendes kendingsmelodi, nemlig 'Empire State of Mind', der originalt er sunget af Alicia Keys. Efterfølgende sang Sarah - man fristes til at sige vanen tro - en Pink-sang, denne gang 'Fucking Perfect'.

Babou er blevet kaldt Danmarks Justin Bieber, og det ry levede han op til, da han iført cap og denim-skjorte gav en version af Bieber-nummeret 'Baby'.

Patricia lukkede og slukkede med Bonnie Tylers 80'er-smasker 'Total Eclipse of the Heart' til publikums vilde begejstring.

Genoplev semifinalen minut for minut, som den blev dækket i livebloggen nedenfor.Mød Patricia nu på mandag kl. 9.30-10.30 og chat med den skønne jazzdiva live på dr.dk/xfactor.

Facebook
Twitter