Sarah vinder X Factor 2011

Det blev 15-årige Sarah, der løb med sejren i Parken i dette års X Factor i en storslået finale fredag aften. Annelouise blev overraskende nummer to, mens Babou måtte nøjes med tredjepladsen.

Der var dømt folkefest fredag aften, for der skulle vinderen af X Factor 2011 findes i Parken.

Efter et storslået show, blev det 15-årige Sarah, der fik flest stemmer fra seerne - og dermed løb med sejren og pladekontrakten til en værdi af 1 million kroner.

Blachmans darling, Annelouise, som ellers havde været to gange i farezonen, blev overraskende nummer to. Naturtalentet Babou på 16 år, som oprindelig var bookmakernes favorit, måtte nøjes med tredjepladsen.

Boyband, Gaga og NykreditVerdens største boyband, Take That, åbnede showet sammen med vores tre finalister, og det var fantastisk, da Annelouise, Sarah og Babou gik på scenen sammen med de skønne drenge, og de gav en version af 'The Flood' der fik publikum helt op at ringe.

Herefter skulle finalisterne på scenen med de sange, som de selv havde valgt. Først på scenen var Sarah, og hun fyrede den selvsikkert af med Lady Gagas monster-hit 'Pokerface', til publikums vilde jubel.

Dernæst indtog Blachmans finalist Annelouise scenen med australske Sias 'Breathe Me', som mange nok kender fra Nykredit-reklamerne. Annelouises luftige vokal bragede igennem Parkens store rum, og folk var virkelig tryllebundet af den blonde Vesterbro-pige.

Babou gik på scenen og sang 'All the Right Moves', som One Republic har hittet med, og publikum blev revet med af Aarhus-drengens energiske optræden.

Kjells store comebackIngen X Factor-finale uden overraskelser, og det bød aftenen selvfølgelig også på.

63-årige Kjell, som mange med garanti vil huske for en rørende og dybtfølt version af 'Unchained Melody', tonede frem - midt i Parkens menneskehav - og gav netop sin kendingsmelodi til et ellevildt publikum.

Herefter henledtes opmærksomheden på hovedscenen, hvor de mest bemærkelsesværdige personligheder fra auditionsprogrammerne, bl.a. Jean Michel, Franz og Troels & Lasse, fyrede den af til Backstreet Boys-hittet 'Everybody'.

Stjernespækket anden afdelingEfter TV Avisen skulle vores tre finalister give den gas med aftenens gæstestjerner. Sarah fyrede den af med sine idoler Carpark North og med ild på scenen og et vildt sceneshow gav de en fælles version af sangen 'Shall We Be Greatfull' og nu gik publikum i salen for alvor amok.

Dernæst var det blevet tid til den danske popkomet Fallulah, og hun fik selskab på scenen af Annelouise, hvor de sammen satte fut under folk i salen med megahittet 'Out of It'.

Sidst, men ikke mindst, skulle Babou på scenen for anden gang, og det gjorde han med de danske superstjerner Aqua til deres comeback-hit 'Back to the 80's'.

Aftenen bød på endnu en overraskelse, da alle de vidunderlige liveshow-deltagere næsten fik Parkens tag til at lette med 80'er-smaskeren '(I've Had) The Time of My Life'.

Herefter var man nået frem til den alvorlige del af showet, tre skulle blive til to og det var desværre Babou der havde fået færrest stemmer, og måtte tage til takke med tredjepladsen. Annelouise og Sarah gav herefter hver deres bud på Xanders vindersang 'Min øjesten', og med nerverne uden på tøjet kunne de og alle andre endnu engang se Take That indtage scenen med deres spritnye single Kidz'.

Nu var vejs ende nået, og efter mange nervepirrende minutter blev vinderen af X Factor 2011 kåret, og det blev altså Sarah der trak det længste strå.

X Factors finale genudsendes lørdag 26. marts kl. 15.45 på DR1 og kan selvfølgelig også streames her på siden.Mød Sarah nu på mandag kl. 14-15, hvor hun er gæst i Madsen på P4 og chat med hende samtidig her på dr.dk/xfactor.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk