SMUGLYT Hør de tre X Factor-vindersange

Emilie, Jógvan og Ivarsson, Bang & Neumann har indspillet hver deres bud på en X Factor-vindersang. Smuglyt til dem her.

Når den store X Factor-finale løber af stablen fredag, skal vi selvfølgelig også høre finalisternes spritnye vindersange.

Men allerede nu kan du smuglytte til dem her på dr.dk.

Emilie Esthers vindersang hedder ’Undiscovered’, Jógvans ’Best Kept Secret’, mens Ivarsson, Bang & Neumanns bud på en X Factor-vindersang hedder ’Story of My Life’.

Lina og Remee har selv skrevet sange til deres finalister

Både Lina Rafn og Remee har selv været involveret i sangskriverprocessen omkring deres deltageres vindersange.

Remee har skrevet ’Undiscovered’ sammen med den internationale sangskriver Karen Poole, mens Ivarsson, Bang & Neumanns sangskriverhold består af de hollandske hitmagere Jihad Rahmouni, Cimo Fränkel og Roël Donk.

Lina Rafn har også været med i processen, og skrevet teksten til ’Best Kept Secret’ sammen med sin deltager Jógvan, mens Jeppe Federspiel – én af bagmændene bag den danske superstjerne Medina – og Jakob Birch Sørensen har taget sig af musikkken.

Smuglyt til alle tre vindersange herunder

Kun to vindersange i tv

Det bliver kun to af de tre finalister, der får lov at fremføre deres vindersange i finalen, idet den finalist, der ender på tredjepladsen, ikke skal synge vindersangen foran publikum i Boxen.

På fredag sendes X Factor-finalen, og du kan se med allerede fra kl. 19 på dr.dk, hvor Thomas Skov laver optakt til finalen, og taler med årets deltagere og andre gæster direkte fra Boxen i Herning.

Finaleshowet sendes kl. 20 på DR1 – og du kan stemme og spille med i X Factor-appen! Hent den i AppStore eller Google Play.

FacebookTwitter