Smuglyt til de tre vindersange

Ida, Sveinur og Line synger hver deres bud på en vindersang i finalen – hør 30 sekunder af dem alle tre.

Når X Factor-finalen løber af stablen i BOXEN fredag, skal to af de tre finalister optræde med en vindersang, som de selv har været med til at skrive. Nu kan du høre en bid af sangene her på siden.

Kun de to finalister, som seerne har stemt videre efter første runde, får mulighed for at synge deres personlige vindersang, og herefter er det igen seerne, der skal stemme på deres vinderfavorit.

De tre vindersange15-årige Line har skrevet sin vindersang 'Efter dig' sammen med sin stylist og sangcoach Engelina og producer- og sangskriver duoen Providers, som blandt andet står bag mange af Medinas hits.

VestjydenIda har skrevet sin vindersang 'I Can Be' sammen med Tobias Stenkjær og Søren Vestergaard.

Færøske Sveinur har skrevet sit vinderhit sammen med Carpark North-bassisten Søren Balsner, og nummeret hedder 'Fly With Both Feet On The Ground'.

Vigtigt at deltagerne selv er medDe andre år har finalisterne alle sammen givet deres bud på den samme vindersang, men det mente man ikke var en optimal løsning i år.

Forskellige typer kræver forskellige vindersange, og derfor er sangene i år lavet i en workshop sammen med deltagerne, som har haft muligheden for at sætte deres personlige præg på sangen.

Uanset hvem der vinder fredag aften, der bliver sunget live fredag, kan downloades lige efter showet på x-vinder.dk, mens den sidste først bliver udgivet ca. 14 dage senere.

Lyt til uddrag af de tre vindersange her på siden, og se hvilke to der bliver spillet live i finalen fredag kl. 20.00 på DR1, DR HD og dr.dk/xfactor.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53273c65a11f9d1b2c78b35ahttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53273ca1a11f9d1b2c78b360http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326fa6ba11f9d1b2c78a961

Facebook
Twitter