Sofie Linde er tilbage i X Factor - og hun har babyen med

Efter to uger med Joakim Ingversen som vikar er X Factor-værten tilbage på DR1 fra på fredag. Den lille datter Trine er med i kulissen, og der bliver taget sig godt af hende.

Sofie Linde og Joakim Ingversen blev forældre midt i februar. Familien har en af deres veninder med som fuldtidsbørnepasser på fredag, så Baby Linde er i gode hænder. (Foto: Mathias Løvgreen Bojesen © Scanpix)

Når det tredje liveshow af årets X Factor løber over skærmen på DR1 fredag 9. marts, bliver det med Sofie Linde som X Factor-vært.

Hun har ellers i de første to liveshows været afløst af sin mand, Joakim Ingversen, efter hun fødte parrets første barn, Trine, i midten af februar.

- Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til X Factor-scenen på fredag, siger Sofie Linde.

- Det har været svært at se programmet hjemme fra sofaen - omend min vikar gjorde et fabelagtigt stykke arbejde, så gibbede alt i mig for at komme tilbage. Jeg glæder mig til at møde hele holdet igen og komme i gang!

Joakim er tilbage i Ultra Factor

Sofie forsikrer seerne om, at lille Trine vil være i gode hænder på fredag, selvom både mor og far er på arbejde. Familien har en af deres veninder med som fuldtidsbørnepasser på fredag.

DRs X Factor-boss, underholdningschef Jan Lagermand Lundme, er også glad for at have Sofie Linde tilbage.

- Endelig får vi fornøjelsen af hele familien Linde Ingversen! Det er så skønt at have Sofie tilbage som vært, selvom Joakim har klaret opgaven helt forrygende. Heldigvis kommer vi og seerne stadig til at kunne nyde hans gode selskab, når han vender tilbage til sin faste tjans som vært for Ultra Factor, siger han.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk