Sofie Linde skal være mor midt under X Factor: Det er sygt bøvlet at være gravid

Optagelserne til næste års X Factor er i fuld gang – og de er hårdere, end de plejer at være for værten Sofie Linde, der er gravid.

- Det går i én retning, og det er dén vej, siger Sofie Linde og peger på sin mave.

En mave, der bare vokser og vokser.

Sammen med sin forlovede, tv-værten Joakim Ingversen, venter den populære X Factor-vært nemlig sit første barn i begyndelsen af det nye år.

Men trods en voksende mave og hvad dertil hører af skavanker, knokler Sofie Linde i øjeblikket løs på optagelserne til næste års X Factor.

- Jeg synes, det er sygt bøvlet at være gravid. Det er tungt, man går ind i ting, man fylder mere, og jeg bliver hurtigere træt, end jeg plejer. Men heldigvis har jeg jo verdens sjoveste arbejde, og det holder mig oppe, siger Sofie Linde og fortsætter:

- Deltagerne og produktionen gramser rigeligt på maven, men det synes jeg kun er dejligt. Mange synes, det er grænseoverskridende, men af en eller anden grund synes jeg bare, det er helt okay. Jeg ser det som en krammer af hende, siger Sofie Linde om den lille klump i maven, da vi fanger hende under optagelserne til de frygtede '5 Chair Challenge'-programmer.

Dansebaby med et power-navn

Mens deltagerne står på scenen og synger deres hjerte ud for dommerne i håb om at sikre sig en stol og avancement videre i konkurrencen, står en højgravid Sofie Linde på bagscenen og danser med til samtlige sange.

Noget som den lille pige i maven naturligvis også vil være med til.

- Jeg kan mærke, at hun vågner under nogle af numrene og sparker ekstra meget. Det har dog især været under nogle af dem, der så ikke er gået videre. Men det er kun godt, der er musik, så hun bliver vant til larm helt fra begyndelsen – det tror jeg er meget godt i vores hjem, siger Sofie Linde med et grin.

Sofie Linde og Joakim Ingversen har allerede fundet på navnet til den lille pige. Hun skal hedde Trine, som de er enige om er et 'megaflot' navn.

- Kælenavnet til Trine er Trille, og Trille er lyden af min barndom. Desuden er Trine et power-navn, og man skal have lidt power med i kufferten, når man er den førstefødte og en pige, siger Sofie Linde.

Mens navnet er på plads, kniber det mere med alle de praktiske ting, der skal købes ind til barnets ankomst.

- Vi har købt en sparkedragt og et skildpaddekostume, men ellers mangler vi alt andet. Vi er sådan nogle, der lige klarer det i sidste øjeblik.

Sanne er sindssygt kompetent

Den X Factor-sæson, som Sofie Linde og resten af produktionen er i fuld gang med at optage i øjeblikket, bliver den allersidste af talentprogrammet, har DR allerede meldt ud.

Og der bliver noget at glæde sig til, lover den 28-årige vært, som skal styre programmet for tredje gang.

- Der er et helt vildt fantastisk niveau. Det har især været vildt særligt at opleve solisterne over 23 i år. Det er jo en kategori, som dommerne altid har haft lidt berøringsangst overfor, men i år er der simpelthen et overflod af talent, siger hun.

Ny på sidste sæsons X Factor-hold er sangerinden Sanne Salomonsen, der indtager stolen mellem dommer-veteranerne Remee og Thomas Blachman. Og det gør hun med succes, mener Sofie Linde.

- Hun har nogle moves, der bare hører en anden generation til, og det er så fedt, at vi får genoplivet dem her i X Factor. Samtidig er hun sindssygt kompetent og kommer med så meget faglig anciennitet – og så holder drengene bare meget af hende.

- Blachman og Remee er jo som et gammelt ægtepar. Det er to sjæle med én tanke, og det kan være svært at falde ind i. Men det gør hun bare. Hun er så sej, og det er så fedt, hun er med, siger Sofie Linde.

11. og sidste sæson af X Factor får premiere på DR1 i begyndelsen af det nye år.

Facebook
Twitter