Sofie Linde skriger af grin: Se Joakims sjove ups'ere som X Factor-vært

Der blev både pillet næse og spist chips for åben skærm, da Joakim Ingversen var vikar-vært på X Factor. I hvert fald hvis man skal tro et indslag i Ultra Factor.

Der ventede lidt af et oprydningsarbejde, da Sofie Linde fredag vendte tilbage som vært på X Factor - og Joakim Ingversen var tilbage til sin faste tjans som vært på Ultra Factor.

For selvom de fleste seere nok synes, at Joakim klarede det upåklageligt som vikar for sin kone, så var der faktisk temmelig mange ting, der gik galt.

I hvert fald hvis man skal tro et indslag i Ultra Factor fredag aften.

Her blev det nemlig afsløret, hvordan Joakim både pillede næse og spiste chips for åben skærm i sidste uges X Factor. Og hvordan han glemte, at han havde mikrofon på, da han gik på toilettet, så publikum kunne høre, hvad der foregik.

- Det er rimeligt troværdigt, siger Sofie Linde og skraldgriner, da hun ser indslaget, som du kan se i videoen øverst.

Riising nulrede dommernes tæer

Mens Joakim Ingversen vikarierede for Sofie Linde på DR1, så var det 'Versus'-værten Jacob Riising, der passede Ultra Factor - også med skiftende held.

- Han har virkelig fucket noget op. Men faktisk har han også gjort nogle rigtig gode ting. Han har skabt rigtig god stemning, siger Joakim Ingversen om sin kollega.

Riising hyggede blandt andet om dommerne ved at nulre deres tæer under dommerbordet, kom det frem i Ultra Factor.

Se indslaget her.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk