Take That til X Factor-finalen

Når X Factor finalen skydes igang, kan de tre finalister se frem til fint besøg. 90'ernes boyband nummer et, Take That, kommer og bidrager til festen i Parken 25. marts.

"Det er jo fuldstændig enestående," fortæller DRs underholdningschef og X Factor-tovholder, Jan Lagermand Lundme. Begejstringen er ikke til at tage fejl af, og det er da også lidt af et scoop, der er faldet på plads: Take That skal optræde til X Factor-finalen i Parken den 25. marts. Og ikke bare skal de optræde som femkløver - de skal også optræde sammen med de tre X Factor-finalister.

"Der er jo ingen tvivl om, at det bliver et af de mest unikke øjeblikke i dansk tv-historie, når drengene fra Take That står på scenen sammen med vores finalister - det er rigtig stort," konkluderer han.

Eksplosiv interesse for Take That i DanmarkInteressen for Take That har været massiv siden deres gendannelse for fem år siden, og da Robbie Williams genindtrådte i gruppen sidste år, eksploderede den. De udsendte det anmelderroste udspil Progress i november, og da billetterne til deres koncert i Parken den 16. juli blev sat til salg, blev de revet væk på få timer. Det udløste en ekstrakoncert dagen før den allerede planlagte, og begejstringen for Take That er således ikke til at tage fejl af.

Hvem de tre heldige finalister bliver, er der ingen, der ved endnu - kun at de skal findes blandt de tilbageværende deltagere: Rasmus, Babou, Sarah, Patricia, Annelouise og Rikke & Trine. Helt sikkert er det dog, at dommertrioen bestående af Thomas Blachman, Cutfather og Pernille Rosendahl vil være på plads på scenen sammen med værtinden Lise Rønne.

Billetsalget til X Factor-finalen er allerede i gang, og billetter kan købes på www.billetlugen.dk.

FacebookTwitter