Thomas: - Man kan nemt komme til at ligne en lille dreng

- Jeg har fundet nogle ting frem, som jeg ikke troede jeg havde i mig, fortalte en overrasket Thomas til P4 igår. Han nemlig ikke troet at han ville nå så langt i årets udgave af X Factor.

Gårsdagens 'Fredagsbaren' på P4, havde - traditionen tro - besøg af en X Factor-deltager. Turen var kommet til Thomas, der står tilbage som én af årets tre finalister. I virkelighed var han der dog slet ikke.

Der står 40.000 mennesker foran dig
Finalisterne ligger fuldstændig vandret i dagene op til finalen, så der måtte snyd til for at få interviewet i kassen. Torsdag eftermiddag svingede Thomas derfor forbi studiet i DR Byen, og fortalte om nerverne op til det store finalebrag:

- Nerverne har det ok synes jeg. Det er klart at der begynder at være lidt nerver på, fordi det nærmer sig. Ha ha. Vi har været inde og prøve at stå på scenen, og den er kæmpestor. Det er noget som jeg ikke har prøvet før. Ligesom første gang jeg skulle stå på X Factor-scenen. Hvordan skulle jeg liiige klare det foran så mange seere. Nu er seerne der stadig væk, men der står så bare lige 40.000 mennesker foran dig.

Håber på euforisk stemning
Thomas vil indtage den enorme scene i aften kl. 20, og han har ganske naturligt respekt for den:

- Men kan nemt komme til at ligne en meget lille dreng, ikk'. Jeg håber man får en euforisk stemning, så man ligesom bliver løftet af det, og kan bruge det til noget positivt.

Den lange X Factor-rejse er snart ved vejs ende, men Thomas havde dog ikke regnet med, at han ville gå så langt:

- Det har været en meget, meget større rejse end jeg troede jeg ville få. Jeg troede jo den rejse ville ende meget hurtigt. Jeg troede ikke jeg havde det der skulle til, for at jeg kunne være interessant i denne her sammenhæng. Jeg har jo været meget vant til at være barmusiker, og spille med min guitar på en barstol, men har ligesom fundet nogle ting frem som jeg ikke troede jeg havde i mig.

Hør hele interviewet fra P4 her på siden.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f01ba11f9d1b2c78a3d6http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f01ba11f9d1b2c78a3d9