Thomas triumferede i Parken

Tine var egentlig blevet siet fra til den sidste bootcamp - men gik til finalen. Det holdt kun næsten og til sidst var det altså favoritten Thomas, der tog det sidste stik i X Factor-finalen.

Klokken 20 et sted i København blev der skrevet verdenshistorie. For netop der blev verdens største X Factor show fyret ud over nationalarenaen i Parken og det har skabt respekt hos opfinderen af showet, Hr. Simon Cowell, som sendte sine hilsner til de tre finalister og sagde, at for vinderen bliver aftenen den største og for taberne den værste.

Først røg Jesper ud efter et forrygende show og til sidst var duel mellem Tine og Thomas, som Thomas trak sig sejrrigt ud af. En rockstjerne er født

Tine mod Randers ... igen: Denne gang med nederlag
For anden gang i X Factor skulle Tine op mod en fyr fra Randers. I sidste bootcamp-show var hun oppe mod Rasmus, som Remee jo egentlig havde besluttet sig for at sende videre. Denne gang var modstanderen Thomas - en ganske anden kaliber.

Det blev en finale på drømme og sangen 'My Dream', som dommerne i fællesskab havde skabt til begivenheden. Faktisk virkede både Tine og Thomas lettede efter Jespers exit, og begge sang de sangen helt fri for nerver og havde overskud til at tage Parkens mangfoldighed med i den potentielle vinderoplevelse. Da afgørelsen faldt var Thomas mest overrasket og Tine virkede overraskende rolig.

Men inden da var alle vidner til et forrygende show. Faktisk verdens største af slagsen.

Max gas fra Jesper
Jesper fik i sin første sang en udfordring i Born to be Wild, Steppenwolf-klassikeren kendt fra filmen Easy Rider, men i en udgave, som nok mere mindede om store haller i Tyskland i 1990'erne og fodboldstadioner med Queen-klap fra We Will Rock You. Måske skal man også huske på at Jesper ikke er gammel nok til at køre knallert.

Jesper skulle i anden ombæring op mod Dúné, der har landets mest karimatiske forsanger i Mattias Kolstrup, der først sang nummeret Dry Lips og siden duetten 'Let Go of Your Love' med en løbende Jesper. En anden karismatisk sanger i Danmark, Thomas Troelsen, gav sin fulde støtte til Jesper.

Tine testede diva-evnerne
Faktisk er Tines stemme slet ikke til Celine Dion-fraseringspjank, men hun har før taget en fin sang og gjort den perfekt - og det gjorde hun også i meget lang kjole. If That's What it takes', som man siger. Og Pernille ville også at hun var mere diva end rockmama, mens Remee forudser en lovende fremtid.

Hendes anden sang i aften var med den slet skjulte hemmelighed Erik Hassle og hans 'Hurtful' - og hendes sang må have givet ham mere mavepuster i Parken end nogen svensker har fået i lang tid (heldigvis uden baneløber denne gang)

Thomas toner ud i smukkeste stil
Thomas har forhåbentlig undervist sin 2. klasse for sidste gang for de må komme videre 'with or without' Thomas - mens Danmark vil og må have plader med den rockstjerne. En skam at Thomas har gemt sig bag et sammenklappet bordtennisbord.

En der ikke har gemt sig er Medina og med hende sang Thomas sin sang nr. 2. 'Ensom', hvor Thomas helt efter planen overtog scenen og gjorde sit for at komme helt til tops.

X Factors helte med Grethes hits
Ingen jul uden Disney og ingen X Factor uden alle årets helte og heltinder - og der var en helt flok inde for at fejre finalen i Parken i aften. De der var lige ved og næsten sang med på Alex' 'Hvad nu hvis' inden landets modigste og mest rapkæftede mormor Grethe selv bidrog til 'glamouren, gøglet, pengene og fjernsyn', da hun sammen med hele Parken rappede sin hyldest til barnebarnet Malthe. Respekt. Og respekt også til Alphabeat, som var gæsterstjerner i Parken og delte deres 'Fascination' med de tre finalister og sidste års vinder - Linda.

Hvis man vil have autograf af Thomas kan man møde ham i Koncerthuset i DR Byen søndag kl. 16.30-18.30. Du kan også chatte med Thomas på mandag mellem 14 og 15 på dr.dk

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326efdfa11f9d1b2c78a3b5http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326efdfa11f9d1b2c78a3behttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326efdfa11f9d1b2c78a3b8http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326efdfa11f9d1b2c78a3bbhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96964a11f9d1648e8f06ehttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96964a11f9d1648e8f06bhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96965a11f9d1648e8f074