Tusindvis til precasting i København

Tusindvis af mennesker er mødt op til precasting i København. De første har stået der siden kl. 24 i går aftes, men stemningen er stadig høj.

Precasting i København til X Factor 2014

DR Byen har netop slået dørene op til precasting til X Factor 2014!

Og medarbejderne blev mødt af et fantastisk syn! Foran bygningen startede en kø af mennesker, der slangede sig hele vejen fra hovedindgangen, og næsten helt ned til metrostationen. Tusindvis af mennesker er mødt op!

Køen strækker sig hele vejen fra hovedindgangen og ned til metrostationen (Foto: Andreas Hüttel © DR)

De allerførste, forhåbningsfulde sangfugle, dukkede allerede op kl. 24 i går aftes, og har overnattet foran bygningen. Kun for at sikre sig, at de stod helt forrest i køen, og kunne komme først til fadet. Det er en dedikeret flok!

Luften emmer af nervøsitet

Stemningen er høj blandt de fremmødte, men man mærker, at luften emmer af nervøsitet. Der bliver sunget og danset ude langs kanalen ved DRs hovedkvarter, men måske er det mest fordi, at de fremmødte, bare for en stund vil glemme, hvad der venter inde bag døren.

Her sidder der nemlig specielt udvalgte folk fra musik- og underholdningsbranchen. Et hold af professionelle, der i dag bestemmer hvem der kan gå hjem med et klap på skulderen, og drømmen om en sangkarriere intakt, og hvem der desværre må sande, at det ikke var deres tur denne gang.

Tårer og alvor

Det er også dagen hvor X Factors spritnye vært, Eva Harlou, får sin debut. Den 36-årige tv-vært har altid fulgt med i X Factor og glæder sig helt vildt til sin nye værtsrolle:

Eva Harlou nyder sine første minutter som X Factor-vært (Foto: Andreas Hüttel © DR)

- Jeg har altid været stor fan af X Factor, og jeg er vanvittigt glad for nu at være programmets vært. X Factor har det hele - både tårer og alvor, fest og ballade. Og jeg lover, at seerne bliver godt underholdt i år, siger hun.