VIDEO: Snydt til medvirken i X Factor - Jeg blev virkelig vred

Hun har tidligere deltaget i Dansk Melodi Grand Prix. Nu gør Dariana fra Valby comeback i X Factor.

BACKSTAGE: Dariana snydt til audition (X Factor 2013)

Fredag aften indtager 31-årige Dariana scenen i Vega, hvor hun skal forsøge at charmere de tre X Factor-dommere.

Men det var slet ikke Dariana selv, der i sin tid meldte sig til audition. Hendes mor og bror gik bag hendes ryg og tilmeldte hende.

- Min mor havde joket med at melde mig til, men jeg troede ikke helt på det. Pludselig fik jeg så en mail om, jeg skulle til precasting og tænkte så 'Det er bare løgn!' og blev virkelig vred. Jeg troede ikke, min mor og bror kunne finde på det. Men det kunne de altså godt, siger Dariana dr.dk/xfactor.

Oplevelse for livet
Efter noget betænkningstid besluttede Dariana sig dog alligevel for at møde op til precasting.

- Det er jo en oplevelse for livet, siger hun.

Har været med i Melodi Grand Prix
X Factor er ikke den eneste musikalske oplevelse, Dariana har haft på tv. I 2007 deltog hun nemlig i Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun sang 'Flammer Indeni' sammen med duetpartneren Olau.

- Det var en fantastisk oplevelse at være med i Melodi Grand Prix. Efter Grand Prix'et turnerede Olau og jeg rundt i Danmark og spillede glade melodier for glade mennesker. Men efter turneen havde behov for at slappe af og komme lidt væk fra musikken, forklarer hun.

Nyt med direkte feedback
Planer om udlandsrejse blev lagt på hylden, da Dariana mødte sin nuværende mand og i stedet besluttede at satse alt på kærligheden. X Factor bliver derfor hendes comeback til musikken.

- Normalt, når man tager ud og optræder, er man ikke vant til at blive vurderet og få feedback på den måde, man gør i X Factor. Det bliver bestemt noget andet, siger hun og afslører, at hun til sin audition skal synge Louis Armstrong-klassikeren 'What a Wonderful World'.

Om dommerne mener, Dariana er 'wonderful' eller ej, kan du se i andet afsnit af X Factor på DR1 fredag klokken 20.