VIDEO De seks bedste boybands i X Factors historie

Mange boybands har fået pigernes hjerter til at gløde, siden X Factor startede i 2008. Vi har samlet de bedste til jer.

I sidste sæson af X Factor fik Citybois i den grad slået fast, at boybands ikke blot er et levn fra 90'erne, men stadig kan hitte i 2016.

De nåede ikke helt til finalen, men varmede til gengæld op til den store finale i Herning.

Se deres optræden fra finalen i videoen øverst her på siden. Tryk på afspil.

X Factor
  • X Factor sendes hver fredag kl. 20 på DR1.
  • Du kan også følge med i det helt nye program Ultra Factor, der sendes i pausen under TV Avisen, og igen efter X Factors afgørelse.
  • Hent appen DR X Factor i App Store eller Google Play og se alle optrædener, få seneste nyt om X Factor og vær med i spillet 4. dommer under tv-programmerne.
  • Følg med hver dag på Facebook-siden X Factor - DR.

Citybois er dog ikke de eneste drenge, der har sunget sig ind i pigernes hjerter i programmets historie.

Vi har samlet de bedste X Factor-boybands til jer.

Raiden

Allerede i første sæson i 2008 fik X Factor glæde af boybandet Raiden. Bandet bestod af Milo, Mike og Michael. Drengene optrådte både med sange af Westlife, Aerosmith og Bee gees.

Dog røg de desværre ud efter 3. liveshow.

Boybandet Raiden var med i X Factor i 2008

Asian Sensation

I anden sæson af X Factor i 2009 fik vi igen glæden af et sprudlende boyband, nemlig Asian Sensation. Bandet bestod af brødrene Daneshan og Danushan og deres fætter Kautham. Drengene satte hver fredag gang i festen, og fik alle dommerne til at smile.

I fjerde liveshow måtte vi desværre sige farvel til de tre glade drenge.

Asian Sensation

In-Joy

Da tredje sæson af X Factor rullede over skærmen i 2010 var der tradition tro også et boyband med. Denne gang var det gruppen In-Joy, der bestod af Esbjørn Nordby Birch, Jannick Ricky Fritze, Kevin Sparwath Nielsen og Nabil Moujahid. Alle fire gik de til audition som solister, men blev i sidste ende samlet som en gruppen af deres dommer Carsten Soulshock.

In-Joy røg desværre ud i andet liveshow.

In-Joy

Wasteland

I sjette sæson af X Factor blev det igen populært med et boyband. Anne Linnet fik nemlig samlet boybandet Wasteland, der bestod af Marius, Anton, Anders og Frederik.

Wasteland var faktisk det boyband, der klarede sig bedst i X Factors historie; de fik nemlig en flot tredjeplads ved finalen.

Wasteland

Manband

Året efter i syvende sæson af X Factor 2014 mødte vi X Factors ældste boyband, nemlig Manband. Manband bestod af Ole Johansson, Dennis Krohn og Jesper Lohmann. De tre mænd blev især elsket for deres stil og nedknappede skjorter.

Manband røg ud ved 5. liveshow.

Manband