X Factor-stjerner efter gyseraften: Hold kæft, vi er i finalen!

Der er stor overraskelse hos Rasmus, Jamie Talbot og Place on Earth, efter de er gået videre til finalen.

- Hold nu kæft altså. Det er dybt godnat, det der lige er sket på alle mulige måder!

Overraskelsen står malet i ansigterne på Remees to X Factor-stjerner Rasmus og Jamie Talbot, der begge strøg videre til årets store finale næste fredag.

- Vi har snakket så meget om det i dag, at drømmescenariet ville være, at vi gik videre sammen. Men der måtte være én, der røg af os. For så gik det op med én i hver kategori, siger Rasmus, der til daglig er tømrer, men nu kan kalde sig X Factor-finalist.

Jamie var sikker på, han ville ryge ud

Hans 'X Factor-buddy' Jamie Talbot havde slet ikke regnet med at komme i finalen, efter han i sidste uge havnede i farezonen og kun kom videre på et hængende hår.

- Jeg var sikker på, jeg ville ryge ud i dag, siger han.

Tror du på, at du kan gå hele vejen nu?

- Ja! Skal man sige nej? Jeg ved det ikke. Det kunne være megafedt. Det kunne være det helt store. Men nu er jeg kommet til finalen. Nu er jeg tilfreds. Alt, hvad jeg laver nu, er lagkage!

Trioen skal en tur i baljen inden finalen

Thomas Blachmans trio Place on Earth tør nu for første gang tænke tanken, at de også kan gå hen og vinde konkurrencen og den store pladekontrakt på næste fredag.

- Vi vil kæmpe for det! Det er en mulighed nu, siger Kathrine og Mille fra gruppen.

- Jeg tror ikke, jeg tør sige, at vi vinder. Det er ret vildt, at vi er nået til finalen nu, siger Andreas.

Noget, gruppen måske ikke helt havde tænkt igennem, er, at de har lovet én ting, hvis de gik videre: De vil vinterbade i det iskolde vand ved deres mentor, Thomas Blachmans, båd. Men de fortryder ikke.

- Nej, på ingen måde. Det bliver en god, frisk tur. Anne Mette og Tomas siger, det er megagodt, lyder det fra trioen, der hentyder til Blachmans X Factor-duo, der er ivrige vinterbadere.

Se videoen med Rasmus, Jamie Talbot og Place on Earth øverst her på siden.

Facebook
Twitter