VocaLoca

VocaLoca er fem musikafhængige studerende, der nyder at synge og beundrer alt fra Tobias Trier, til hinanden, til deres familier til J.K. Rowling.

Beskriv din personlighed og dine særpræg i én sætning Ulrich:

Flot fyr med god humor og stil, dog lidt nørdet indeni, da jeg er glad for matematik og roder en del med computere, jeg elsker at gå mine egne veje, er arbejdsom, tager ikke et nej for nej, og er meget perfektionistisk - får jeg tit at vide.Charlotte: Store, blå øjne, seriøs og grundig, udadvendt og glad.Erik: Jeg er både intelligent og sjov at være sammen med, men også excentrisk og smådistrætKatrine: Glad pige med meeeget langt hår, elsker at synge og at gå op i de ting, jeg beskæftiger mig med.Magnus: Sjov, sarkastisk sanger og popdreng.

Hvem eller hvad inspirerer dig Ulrich:

Personer, som er dygtige til det de laver, så det ser let ud og får mig til at tænke "det kan/vil jeg også".Charlotte: Hvad som helst som mine omgivelser tilbyder mig. Men særligt musik kan inspirere mig! - og det lan være både et stykke smuk, klassisk musik af Ravel eller Chopin, eller en god popsang.Erik: Godt samarbejde - at man virkelig føler, at man er på bølgelængde med hinanden. Talentfulde mennesker er også altid en inspirationsfaktor!Katrine: Det inspirerer mig at snakke med forskellige mennesker om forskellige ting, at høre musik, gerne klassisk - eller at cykle en tur i solskinsvejr.Magnus: Gode sange og sangere.

Nævn dine tre bedste egenskaber Ulrich:

Jeg er en fantastisk storebror for mine tre søskende og en god ven for mine venner. Jeg er meget musikalsk og er for det meste meget omhyggelig med det jeg laver.Charlotte: Positiv, ambitiøs og god til at leve mig ind i situationer, god til at synge og danse argentinsk tango.Erik: Jeg er loyal overfor mine nærmeste, er musikalsk og er en romantiker.Katrine: Jeg er opmærksom på andre mennesker, glad og positivt indstillet og meget målrettet.Magnus: Jeg er god til at være på, når det gælder, jeg er god til at kende forskel på, hvad der er vigtigt og hvad der ikke er, og så er jeg sjov og hyggelig at være sammen med.

Beskriv dit mest pinlige øjeblik Ulrich:

For nogle år siden var jeg tit ude at optræde på marimba (stor xylofon) som er så stor, at den skal transporteres med flyttebil. En dag blev den sat af det forkerte sted, så jeg var nødt til at trille den afsted ude på en stor vej, så der opstod en kæmpe kø af biler med mig forrest.Charlotte: Jeg kan ikke lige komme i tanke om noget.Erik: Uha - der er sgu da mange! Som barn var jeg med i et teaterstykke på mit fritidshjem, hvor jeg tabte mine bukser på scenen!Katrine: Jeg vrider min hjerne, men der kommer ikke noget frem - desværre.Magnus: Jeg faldt en dag i søvn til en korprøve (ikke med Vocaloca) og kom til at "synge i søvne".

Hvad kan gøre dig rigtig glad? Ulrich:

At gå videre i X Factor, at modtage klapsalver, at spille eller synge for et godt publikum. Matematik og formler. At stå tidligt op - når jeg får taget mig sammen.Charlotte: Hele tiden at sætte mig mål og at nå dem. At være optaget af noget der virkelig interesserer mig - noget, jeg kan gå op i med "liv og sjæl". At synge. Merci-chokolade, flotte farver og blomster!Erik: At sove længe. Et stykke god musik i den helt rigtige indspilning og at blive rost uden at have forventet det.Katrine: Spontane idéer om at gøre noget hyggeligt eller sjovt med min familie eller mine venner. At gøre noget for andre som de efterfølgende sætter pris på. At synge højt og længe. Solskinsvejr.Magnus: At synge sammen med min gruppe, så det lyder pissefedt.

Hvilken person beundrer du mest og hvorfor

Ulrich: Lige for tiden er det sangskriveren og musikeren Tobias Trier, som er multitalentfuld og synger og spiller på et meget højt niveau på næsten alle instrumenter. Vokalgrupperne Take6 og Real Group er også store forbilleder.Charlotte: Hvis jeg må tillade mig at tilføje "-er" til person, så er der fire: Min bror Ulrich (som også er medlem af Vocaloca, red.), Katrine, Magnus og Erik - fordi de er søde, dygtige og sjove. Jeg hygger mig virkelig i deres selskab. De formår at få mig til at føle mig godt tilpas!Erik: J.K. Rowling. Hun har skabt noget enestående og fantastisk, og hun har opnået rigdom og berømmelse som fortjent!Katrine: Min mor. Hun har altid styr på alt og klarer en masse, samtidig med at hun næsten altid har en løsning på problemerne. Jeg holder meget af hende.Magnus: En person i min omgangskreds - fordi han formår at prioritere alt det vigtigste og fordi han er sympatisk.

Hvorfor mener du, at du har X Faktoren?: Alle:

VOCALOCA har den! - X-faktoren opstår, fordi vi er 5 meget forskellige sangere i en unikt sammensat og samlet gruppe som komplementerer hinanden godt med vores musikalitet og evner som holdspillere. Vores forskellighed gør, at vi kan synge en masse forskellige genrer. Vi håber på at vise, at man kan nå langt i X Factor når man er sammen i en gruppe, frem for alene.

Nævn tre favoritsange, som du godt kunne forestille dig selv at synge Alle:

1. Nanna: 'Busters Verden' 2. Antonio Carlos Jobin: 'Chegade Saudade' i friskt tempo (også kendt som 'No More Blues') 3. Ashford & Simpson: 'Ain't No Mountain High Enough'

Facebook
Twitter