X Factor-deltagere afslører: Vi er blevet kærester!

Thomas Blachmans unge solister Mia og Martin er blevet kærester. Det bekræfter de over for DR.

Det er Martin (i hvid t-shirt) og Mia (i hvid trøje til højre for Thomas Blachman), der nu står frem som kærester. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

10. sæson af X Factor har fået sig et kærestepar!

To af Thomas Blachmans unge solister, 15-årige Mia og 16-årige Martin, har nemlig fundet sammen om mere end bare musikken. De er blevet kærester.

Det bekræfter de over for DR.

- Jeg har i lang tid gået og sagt, at Mia skulle være min kæreste, og nu er vi så endelig blevet det. Jeg synes, hun er så dejlig, siger Martin, mens Mia supplerer:

- Jeg synes også, Martin er rigtig sød.

Bor sammen

De to er undervejs i X Factor-løbet kommet tættere og tættere på hinanden, men har indtil for nylig blot set hinanden som gode venner.

Efter de to er flyttet sammen med en række af de øvrige X Factor-deltagere i en lejlighed i København, mens X Factor står på, er der dog opstået romantik mellem dem.

- Det, at vi bor sammen, har ligesom boostet vores forhold, forklarer de begge.

Den tredje solist blandt Thomas Blachmans unge deltagere, Chili, skreg af glæde, da de fortalte hende, at de er blevet kærester. Og på Facebook, hvor de søndag aften offentliggjorde deres forhold, strømmer det ind med lykønskninger til de nyforelskede sangtalenter. Blandt andet fra Ladies with Attitude-medlemmet Zara.

- Altså de er så søde. Vidste, det ville ske, skriver hun.

Blachman ved endnu ingenting

Hvad Mia og Martins X Factor-dommer, Thomas Blachman, har at sige til, at to af hans deltagere nu er blevet kærester, er endnu uvist.

- Vi har faktisk ikke sagt det til ham endnu. Men vi skal mødes med ham senere i dag, siger de to, der i øvrigt ikke opfatter hinanden som konkurrenter i X Factor.

- Ligesom med alle de øvrige deltagere, så ser vi slet ikke hinanden som konkurrenter, men bare som venner, der vil hinanden det bedste, lyder det.