X Factor er fattigere på humor og fest: ManBand er ude

Henriette og ManBand endte i farezonen i X Factors 5. liveshow. I sidste ende trak ManBand det korteste strå, og måtte forlade X Factor for denne gang.

Skæbnen ville, at Remee endte med, at sidde med aftenens sværeste beslutning i X Factor:

- Det er en sindssyg ubehagelig situation det her. Man når jo, at kende jer alt for godt, og jeg ved hvor meget energi der bliver lagt i de to projekter her. Det gør ondt at skulle gøre det her, lød de indledende kommentarer fra Remee.

Lod hjertet bestemme

Og så blev det ellers tid til at svinge kniven:

- Lige siden jeres første show, er det gået op i limningen, sagde dommeren henvendt til den glade, og energifyldte mandetrio, og allerede her var det klart, hvem han havde tænkt sig at frede:

- Henriette. Der er så meget artist inden i dig. Jeg tror du har fundet en tro på, at du kan gøre det her. Jeg synes du har gjort det virkelig flot. Du skal være stolt af dig selv, sagde Remee og fortsatte:

- Jeg er nød til at gå med, hvad jeg mest kan høre på en plade. Vi taber en enorm energi og humor i showet, men mit valg med hjertet er, at sende ManBand hjem, og lade henriette blive.

Kunne du tænke dig at høre fra ManBand selv, hvordan det føles at ryge ud af X Factor, så har du muligheden i morgen, lørdag d. 15/3 kl. 12, hvor kan du chatte personligt med de tre herrer her på dr.dk/xfactor.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk