X Factor går live 11. februar

Årets ni X Factor-finalister bliver afsløret i sidste bootcamp-program 4. februar. Og ugen efter siger Lise Rønne velkommen til første liveshow.

Med 1,6 millioner seere kom X Factor flyvende fra start nytårsdag. Og nu kan DR så afsløre, hvornår de store liveshows starter.

Det bliver fredag 11. februar kl.20, at tæppet går det direkte show, hvor de ni allermest talentfulde deltagere skal synge for livet i DR Byen største tv-studie, studie 5.

Inden vi når så langt, skal vi lige gennem to uger mere med auditions, en udskillelsesrunde - den såkaldte Superbootcamp - samt to ugers bootcamps, hvor dommerne tager hver deres kategori af deltagere med på træningslejr. Det betyder, at de ni finalister altåst bliver afsløret i sidste bootcamp-program 4. februar.

Hvornår finalen finder sted, og om det bliver i Parken igen eller et helt andet sted, ligger endnu ikke fast.

Sådan får du billetter

I slutningen af januar starter billetsalget til det første liveshow, og herefter vil der hver uge blive sat billetter til salg til et nyt show.

De fleste billetter forbeholdes dog deltagernes venner og familie, så DR gør opmærksom på, at det der kun vil være et meget begrænset antal billetter i løssalg. Så du skal både være hurtig og heldig for at komme med.

Her på dr.dk/xfactor skriver vi det selvfølgelig, når det ligger fast, præcis hvornår billetsalget åbner. Du vil også kunne vinde billetter til alle liveshows i konkurrencerne her på sitet og på vores fanside på Facebook.

FacebookTwitter