X Factor indtager Herning: Finale i Jyske Bank BOXEN

Jyske Bank BOXEN i Herning lægger rammer til X Factor-finalen 23. marts.

Når X Factor kulminerer fredag 23. marts, og vinderen bliver kåret i den store finale, bliver det i helt nye rammer. DR har nemlig skiftet danskernes nationalstadion, Parken, ud med landets mest moderne arena, Jyske Bank BOXEN i Herning.

- Nu har X Factor-finalen været afholdt i København fire år i træk, men da det jo virkelig er blevet en tv-begivenhed, der samler hele landet, synes jeg, at det er på høje tid, at vi bringer X Factor-finalen ud i landet, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme og tilføjer:

- Og så synes vi, at Jyske Bank BOXEN er et fantastisk sted og særdeles til tv-produktion.

En stor aften i venteDe første to sæsoner af X Factor lagde DR selv hus til finaleshowet, og i tredje og fjerde sæson fandt det altså sted i Parken. Men nu rykker X Factor-finalen for første gang væk fra hovedstaden og ud i landet.

- Jyske Bank BOXEN har været med til at løfte standarden for store indendørsarenaer både i sin fleksibilitet og sin musikalske vellyd. Så der er en rigtig stor aften i vente - både for publikum og de optrædende, siger Jan Lagermand Lundme.

15.000 billetter til salgMange af tiden allerstørste musiknavne har givet koncert i Jyske Bank BOXEN, siden den blev indviet i 2010 - lige fra Lady Gaga, Britney Spears og Justin Bieber til Elton John, Roger Waters og Bob Dylan.

I alt bliver der sat godt 15.000 billetter til salg til finalen, og billetsalget starter på fredag kl. 10.

- Vi har færre pladser at gøre med, end vi er vant til, men til gengæld har vi en helt fantastisk venue, der er skabt til store shows som denne finale, forklarer Jan Lagermand Lundme.

Det store planlægningsarbejde forud for finalen er i fuld gang, og de forskellige gæstenavne, som vil optræde før og under selve showet, vil blive offentliggjort løbende her på dr.dk/xfactor.

Billetsalget til X Factor-finalen starter fredag 10.2. kl. 10 på Billetnet.dk. MCH sætter de første 1.000 billetter til salg allerede torsdag 9.2. kl. 19 - de kan købes ved personligt fremmøde i MCH Herning Kongrescenters billetkontor.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk