X Factor synger danske hits fra 00erne

På fredag kommer vi rundt omkring syv danske hits fra 00erne. Deltagerne fortolker blandt andet Rasmus Seebach, Medina, TV-2 og Kashmir, men også et hit fra en julekalender har sneget sig med.

Der skulle være noget for enhver smag når tredje liveshow i X Factor skydes igang på fredag. Deltagerne fortolker blandt andet Rasmus Seebach, Medina, TV-2 og Kashmir, men også et hit fra en julekalender har sneget sig med.

Popsmeden, Rasmus Seebach, er præsenteret hele to gange i aftenens show, for både Sarah og JR har valgt et nummer af ham. Sarah skal synge 'Engel' og JR har valgt at fortolke 'Natteravn'.

Kashmirs eneste dansksprogede sang 'Splittet til Atomer' har indtil nu kun kunne høres søndag aften som Det Elektriske Barometer på P3s godnatsang, men nu får hele Danmark lov at synge med, når Annelouise opfører sangen.

Patricia stiller op med Julie Marias 'Uden Hinanden' som mange kender fra julekalenderen Pagten der blev vist i TV i 2010.

Hjem til Aarhus Babou er taget til hjembyen Aarhus for at finde inspiration, og stiller op med 'De Første Kærester På Månen' af TV-2.

"Jeg har ikke det store forhold til TV-2, men det er jo et band alle kender, og så er 'De Første Kærester På Månen' en god sang. Vi har dog lavet den lidt om, så den passer rigtig godt til mig" fortæller Babou.

Babous mentor Cutfather siger om valget: "I den sang kan Babou vise sit vokaltalent. Der er dybe vers og høje omkvæd. Og nu skal det slås fast at Babou kan synge!

Tvillingerne, Rikke og Trine tager os måske en tur med på dansegulvet når de tager livtag med pop-dronningen Medinas 'Kun For Mig'.

Rasmus glæder sig til at fremføre 'Superliga' og siger om sangen og Nephew: "Jeg synes Nephew er superfede, og jeg kan godt li' deres tekster, selvom mange siger det er noget vrøvl. For mig giver de god mening. Og især 'Superligas' tekst kan jeg godt lide budskabet i.

Cutfather er også glad for valget af 'Superliga' til Rasmus: "Jeg synes Nephew er et fedt band, og vi har lavet en lille finte i lyrikken som I kommer til at høre på fredag".

Se X Factors tredje liveshow fredag kl. 20 på DR1 og her på dr.dk/xfactor.

FacebookTwitter