X Factor vælter igen Parken

Take That kommer. Aqua kommer. Og alle X Factor-stjernerne kommer. Gør du? Glæd dig til en sand folkefest, når X Factor-finalen rammer Danmarks nationalstadion fredag 25. marts.

Take That kommer. Aqua kommer. Og alle X Factor-stjernerne kommer. Gør du? Glæd dig til en sand folkefest, når X Factor-finalen rammer Danmarks nationalstadion fredag 25. marts.

Der blev sat nye standarder for dansk tv-underholdning, da X Factor sidste år holdt finale i en totalt udsolgt Parken i København.

Og det skal selvfølgelig ikke være mindre denne gang, så derfor har DR igen skrevet kontrakt med Danmarks nationalstadion, der altså skal lægge rammer til, når vinderen af X Factor 2011 bliver fundet fredag 25. marts.

- Det er simpelthen fantastisk for X Factor, at vi får mulighed for at vende tilbage til Parken i år, lyder det begejstret fra DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme.

- Vores finale sidste år var uden tvivl HØJDEPUNKTET i X Factors danske historie og var samtidig den største X Factor finale, der har fundet sted på verdensplan!

"Historisk godt finaleshow"

Selvom X Factor er i år gået ind i sin fjerde sæson, bliver interessen for showet bare ved med at vokse, og det er det, som DR ønsker at kvittere for med en stor finale, fortæller underholdningsredaktøren.

- Vi vil til det sidste vil kæmpe for at lave et historisk godt finaleshow, der både har masser af Wauw-faktor og sætter fokus på det som det handler om: Vores hårdt kæmpende deltagerere, der de kommende uger giver blod, sved og tårer for at overbevise hele landet om, at de har det, der skal til for at vinde X Factor og hele landets hjerter, siger Jan Lagermand Lundme.

Gæstestjerner til finalen bliver boybandet over dem alle, Take That. Og store danske navne som Aqua, Carpark North og Fallulah kommer også for at optræde sammen med finalisterne.

Og der kommer endnu flere gæstenavne, der skal optræde som opvarmning til showet i Parken: Det drejer sig om Electric Ladylab, sidste års X Factor-vinder Thomas Ring, Joey Moe, Clara Sofie og vinderne af Dansk Melodi Grand Prix 2011 A Friend in London.Kom og skab en folkefestBilletsalget til finalen er i fuld gang Billetlugen. Og det er en rigtig god idé at skynde sig at købe billetter, hvis man vil være sikker på at sikre sig plads i Parken.

- Sidste år lykkedes det at sælge Parken helt ud, og med den hype og begejstring, der hersker omkring programmet i år, er jeg slet ikke i tvivl om at vi vil sælge ud endnu hurtigere end sidste år, siger Jan Lagermand Lundme.

- Vi opfordrer derfor alle X Factor-fans til at skynde sig at købe billetter og være med til at skabe en national folkefest, vi aldrig glemmer.

FacebookTwitter