X Factors svar på Kanye West

- Anna sparker røv, siger rapperen Kuku Agami, som var gæstestjerne under hendes version af Estelle og Kanye West-hittet 'American Boy' i X Factor i fredags.

Interview med Kuku Agami

Normalt må deltagerne stå helt alene på scenen, når de skal synge for dommerne og de næste to millioner seere, der hver uge følger med i X Factor. Men fredag fik Anna overraskende selskab halvvejs i sit nummer.

- Jeg er hevet ind som "special guest" under Annas sang, som er 'American Boy' med Estelle, fortæller rapperen Kuku Agami, da dr.dk/xfactor møder ham fredag eftermiddag under generalprøven til showet.

- Kanye West rapper på det oprindelige nummer, og Remee har spurgt mig, om jeg havde lyst til at lave en lille Kanye West sammen med Anna i dag. Og jeg tænkte: Hvorfor ikke?

Kuku synes, det er ret sjovt for en aften og optræde som den amerikanske superstjerne.
- Det er kort! Det er sjovt, og det er fedt at se, hvad der foregår herinde. Det er helt cool.

Anna sparker røv

Kuku er imponeret af den 18-årige Annas stemme og optræden.

- Jeg synes, hun klarer det rigtig godt. Hun sparker røv, og hun har en fed stemme. Så det er en fornøjelse at være med på scenen sammen med hende.

Selv er Kuku ikke fast seer af X Factor, men han positivt overrasket over deltagernes høje musikalske niveau.

- Det, jeg har set her, virker fedt, og det virker som om, det er nogle folk, som har haft med musikken at gøre hele deres liv og virkelig gerne vil det.

Se hele videointerviewet med Kuku Agami her på siden.