Profil
Tomas Thordarson
Videopræsentation
Bonusinfo
Tomas Thordarson har passet telefoner på nummeroplysningen.
Komponist
Også på dr.dk
Links

Sang 10: 'Sig det' løgn'

 

Solist: Tomas Thordarson
Musik og tekst: Ivar Lind Greiner

Nogle DR-seere kan måske huske Tomas Thordarson fra et andet stort tv-show - nemlig ”Stjerne for en aften”. Tomas var med i den allerførste udgave af programmet med sin version af Stevie Wonder-sangen 'As'. Han vandt sin indledende runde og fik en flot placering i finalen - hvor han dog måtte se sig slået af bl.a. James Sampson.


Latin Fever
Siden dengang har Tomas bl.a. sunget i bandet Latin Fever - der som navnet antyder, har latin-pop på repertoiret. Og så bruger han desuden en masse af sin tid - i samarbejde med Jimmy Antony - på at skrive og producere sin egen musik til det, der meget gerne og meget snart skal blive hans debut-album.


En Grand Prix chance mere
Nummeret 'Sig det’ løgn', som han skal synge til Melodi Grand Prix, har han dog ikke selv skrevet. Det har Grand Prix-veteranen Ivar Lind Greiner. Men Tomas Thordarson havde faktisk selv indleveret et nummer til dette års Melodi Grand Prix. Midt i skuffelsen over, at hans nummer ikke var blevet udtaget, kom så henvendelsen fra Ivar Lind Greiner om at synge 'Sig det’ løgn'. ”Jeg er meget beæret over at blive spurgt om jeg vil synge sangen. Melodi Grand Prix er et flot show og en mulighed for at blive set og hørt. Og så synes jeg helt ærligt, at Ivars sang er helt fantastisk god”, siger Tomas Thordarson.

 
Sang- og solistoversigt
 
 
Vidste du...
At det første år Johnny Logan vandt det europæiske Melodi Grand Prix var i 1980. Anden gang var i 1987?