Gå til forsiden
 

Sang 9:
Grib Mig

Solister: Trine Jepsen og Christian Bach

Musik: Carsten Skov
Tekst: Lonnie Kjer

Bonusinfo
Trine har en musikalsk karriere bag sig som medlem af Danmarks første Popstars-gruppe, Eye-Q, som blev dannet i 2001 og havde et kæmpe hit med nummeret 'I Want What Shes Got'.
Links
Billede
Carsten Skov og Lonnie Kjer har skrevet musik og tekst til nummeret 'Grib mig'

Det er en helt ny duo, der opstår, når Trine Jepsen og Christian Bach står på scenen i Aalborg til Dansk Melodi Grand Prix 2006. De mødte hinanden første gang i studiet, hvor de skulle øve på Grand Prix-sangen. Det har Trine Jepsen prøvet før, nemlig i 1999 hvor hun sang ”Denne gang” med Michael Teschl. Ham mødte hun også første gang i studiet. Og det gik som bekendt meget godt, sangen vandt det danske Melodi Grand Prix og blev efterfølgende nr. 8 ved det Europæiske Melodi Grand Prix.

Christian Bach har ikke tidligere prøvet kræfter med Melodi Grand Prix - men glæder sig meget til oplevelsen. Han er ved at uddanne sig til lærer, og skulle gerne være færdig til sommer. Ved siden af uddannelsen spiller han med sit kopiband ”popdk” - samt flere andre bands.

Selv om Trine og Christian ikke tidligere har optrådt sammen, har de mange ting tilfælles - udover Grand Prix-nummeret. De er begge to bidt af teater og især musicals. Trine spillede med i Gladsaxe Teaters opsætning af Marathondansen først på året, og til næste år skal hun spille den ene hovedrolle i Disney-udgaven af Aida med musik af Elton John og Tim Rice. Christian har været med i ensemblet på flere musicals, og senest medvirkede han i Rossen og Rønnows meget omtalte opsætning af Chess. Men udover musik og musicals så banker Christians hjerte også meget kraftigt for at undervise. Derfor prioriterer han læreruddannelsen meget højt og venter med at kaste sig ud i nye store musikalske projekter, før læreruddannelsen er i hus. En enkelt undtagelse er altså sangen Dansk Melodi Grand Prix 2006.

Sangen som Trine og Christian skal synge er skrevet af Carsten Skov og Lonnie Kjer. De er begge to uddannet fra Musikkonservatoriet - Carsten som vibrafonist og Lonnie som rytmisk sanger. For nogle år siden mødte de hinanden i det københavnske musikmiljø og har siden skrevet en del sammen - både til andre kunstnere og til deres egne projekter.

Carsten Skov arbejder især som sangskriver og studiemusiker. Han er også en meget flittigt brugt musiker på scenen, bl.a. har han det seneste halve år været på verdensturné med det engelske hip hop band The Herbaliser. Lonnie Kjer supplerer sit virke som sangskriver med at undervise og synge - både som solist og i kor.

 
Sang- og solistoversigt
 
 
Twist Of Love
DMGP Tidslinje: 1957-2005
Åben tidslinjen og læs om alle årene i Dansk Melodi Grand Prix, fra 1957 til 2004.

Tidslinje

Har du tjek på din Melodi Grand Prix-historie!? Læs om alle årene i Dansk Melodi Grand Prix - fra 1957 til 2005.

Vidste du...
At Celine Dion vandt det europæiske Melodi Grand Prix i 1988, hvor hun stillede op for Schweiz med sangen 'Ne partez pas sans moi'?
Officielle side for Eurovisionen