Stor spilmesse afsluttes: I 80'erne gamede far også til klokken 3 om morgenen

Gamere verden over følger lige nu ivrigt med i den store computerspilsmesse E3. Men allerede i 80'erne kunne TV-Avisen fortælle, at flere danskere var blevet afhængige af videospillenes fantastiske verden.

I dag slutter E3 konferencen i Los Angeles. Her har nogle af verdens største spiludviklere som Ubisoft, Nintendo og Microsoft løftet sløret for en lang række nye spiltitler og udvidelser, som gamere vil kunne boltre sig med i den nære fremtid.

Tilbage i firserne, da den amerikanske præsident hed Reagan, og mobiltelefoner kom med tilhørende kufferter, var der dog væsentligt færre spil på markedet.

E3 - Electronic Entertainment Expo

E3 er en stor amerikansk underholdningsmesse, der afholdes den 13.-15. juni 2017.

Nogle af de største spiludviklere i verden løfter her sløret for, hvilke projekter der i øjeblikket arbejdes på, og viser gameplay og trailere for kommende spil.

Det afholdt dog ikke folket fra at engagere sig i det dengang nye medie, og allerede i midtfirserne kunne man finde computerspilsentusiaster i de danske kernefamillier.

I TV-Avisen sendt i 1985 kan man derfor høre om Johnny Hansen og hans søn Peter, der deler en kærlighed til computeren, som mor Birgitte ikke helt forstår.