DRs digitale kanaler

DR har lanceret en række nye spændende digitale kanaler med værter, stemning og sjæl - læs mere om dem, og hvordan du kan høre dem.

Alle DRs kanaler kan altid høres via DRs Netplayer.

P1 - Det giver mening

P1 er samfunds- og kulturkanalen for moderne, videbegærlige danskere. P1 sætter aktualiteten i perspektiv, og du får en stribe aktualitetsprogrammer og specialmagasiner om dansk og international politik, historie, litteratur, erhverv, naturvidenskab og kultur – alt sammen serveret i en levende journalistisk form.

P2 - Klassisk musik, moderne formidling

På P2 får du udvalgt klassisk musik i de bedste indspilninger, præsenteret af værter med passion for musikken. Bliv revet med af verdens største operadivaer, de store mestre og de unge talenter, i både torsdagskoncerterne og transmissioner fra Danmarks og hele verdens førende scener. P2-værterne fortæller de gode historier bag musikken, holder dig opdateret på, hvad der sker på den klassiske scene og kommer med anbefalinger til gode musikoplevelser.

P3 - Skarp og ung aktualitet

P3 er Danmarks største radiofællesskab for de 20-40-årige, og det er først og fremmest musikken, der driver kanalen. Det er her, du kan høre den nye danske og internationale musik, og komme bag om de seneste udgivelser. Derudover er P3 kanalen der giver dig medrivende sportsudsendelser og nyheder. Og så er det kanalen med videbegærlige og musikintereserede værter, der elsker at lave radio, som både er sjovt, energisk og involverende.

P4 - Aktuel og moderne regionalradio

P4 er Danmarks største radiokanal. Den sender både regionalt og landsdækkende, og det er her, du kommer tæt på din region, og de områder, der er vigtige for din dagligdag. P4 er lytternes favoritkanal, nok især fordi kanalens værter er dygtige til at blande underholdning, nære historier, seriøs nyhedsformidling og god musik. Her er masser af dansk musik fra kendte og nye kunstnere. Og det er også på P4, at du har rig mulighed for at bidrage til udsendelserne viatelefon, sms og mail, og være i tæt kontakt til værterne og medlytterne. For at modtage P4 skal du enten have en fm-radio eller en DAB-radio af DAB+ standard.

P5 - God musik og godt selskab

P5 er til dig, der gerne vil følge med i, hvad der sker i dag - men også gerne vil have sjove tilbageblik på den fortid, der har skabt dagen i dag. P5 spænder vidt musikalsk: rock’n’roll fra 50/60erne, country, viser, slagere, swing, musicals og pop. Alt sammen præsenteret af nogle af DRs mest erfarne og folkekære værter. P5 har sin helt egen afslappede stemning.

P6 - Mærk lyden

P6 BEAT er til dig, der er nysgerrig og ikke kan få nok musik i dit liv og gerne vil bagom musikken. Her finder du både de nyeste strømninger fra undergrunden, glemte øjeblikke af stor skønhed og musikhistoriske milepæle. Alt sammen formidlet af begejstrede værter med stor musikviden. Alt fra hiphop, rock, electronica, heavy, indie og world – P6 BEAT elsker og spiller musik på tværs af genrer og fra alle dele af verden.

P7 - Med pop og sjæl

7 MIX er kanalen med pop og sjæl til dig, som elsker en god popmelodi. Værterne brænder for både musikken og den historie, der hører med, og de glæder sig til at præsentere dig for både nye, og velkendte hits. Det er også på P7 MIX du finder dagslange maratontemaer, der hylder en enkelt kunstner, og giver dig hele historien bag musikken.

P8 - Jazz til alle

P8 Jazz giver dig den gode stemning døgnet rundt. Værterne giver dig spændende viden om jazzen lige nu. Du kan høre livekoncerter fra ind og udland, høre programmer om jazzens historie og møde velkendte og nye ansigter fra jazzscenen. Og selvfølgelig spiller P8 JAZZ masser af rigtig god musik, så både garvede og helt nye jazz-fans kan være med.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter