Fugle på tv-antenne (Foto: Einar Carstensen)

Driftsstatus 17. maj 2018

Vi har i denne uge observeret, at flere Huawei-enheder har fået problemer med at åbne DRTV og DR RADIO app'en.

Når man forsøger at åbne app'en, så lukker den blot ned igen, inden man er kommet ind i app'en.

Det skyldes en fejl hos Google Play services. Ifølge Huawei, så anbefaler de, at man forsøger følgende på sin Huawei-enhed:

Gå i: indstillinger>programmer>google play tjenester>lagerplads>administrer plads>ryd data.

Forsøg nu at åbne appen igen

Brugere på Philips-tv kan opleve problemer med visning af Hbbtv. Det skyldes desværre en kapacitetsbegrænsning i selve tv'et.

Brugere på Samsung 2018-modeller kan opleve problemer med navigation på Hbbtv, idet nogle klik registreres som dobbeltklik. DR og Samsung er i dialog om at finde en løsning.

Brugere på Apple-tv kan opleve synkroniseringsudfordringer mellem lyd og billede ved afspilning.

Vi er opmærksomme på problematikkerne og arbejder på at løse dem så hurtigt vi kan.