Fugle på tv-antenne (Foto: Einar Carstensen)

Driftsstatus 10. december 2018

Vi har i denne uge observeret, at flere Huawei-enheder har fået problemer med at åbne DRTV og DR RADIO app'en.

Når man forsøger at åbne app'en, så lukker den blot ned igen, inden man er kommet ind i app'en.

Det skyldes en fejl hos Google Play services. Ifølge Huawei, så anbefaler de, at man forsøger følgende på sin Huawei-enhed:

Gå i: indstillinger>programmer>google play tjenester>lagerplads>administrer plads>ryd data.

Forsøg nu at åbne appen igen

Nogle få brugere på Philips-tv ældre end årgang 2016 kan opleve problemer med visning af Hbbtv. DR har medio 2018 opdateret med performance forbedringer som kan have afhjulpet nogle af disse problemer, men formelt understøtter philips kun tv fra 2016 og frem på hbbtv.

Brugere på Samsung 2018-modeller kan opleve problemer med navigation på Hbbtv, idet nogle klik registreres som dobbeltklik. DR og Samsung er i dialog om at finde en løsning.

Brugere på Apple-tv kan opleve synkroniseringsudfordringer mellem lyd og billede ved afspilning.

Vi er opmærksomme på problematikkerne og arbejder på at løse dem så hurtigt vi kan.