Driftsstatus

Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge driftstatus for den måde, du modtager tv på.

Fugle på tv-antenne (Foto: Einar Carstensen)

Driftsstatus 1. november 2017

Brugere på nogle devices på HBBTV, kan opleve udfordringer med tekstning.

Desuden kan brugere, der har opdateret til Android 8.0 opleve problemer med afspilning af video.

Vi er opmærksomme på problematikkerne og arbejder på at løse dem så hurtigt vi kan.

Driftstatustv

Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge driftstatus for den måde, du modtager tv på

TV

Få hjælp til dit TV her.