Hvad synes du om DR TV?

Send os gerne din ros og ris om DR TV. Vi arbejder med at forbedre dine oplevelser.

Dette er den første version af DR TV.

Vi arbejder med at videreudvikle og forbedre den næste version af DR TV. Derfor har vi brug for feedback.

Vi vil gerne vide, hvad du synes om DR TV. Både om det, du kan lide og som fungerer godt, og det du ikke kan lide og fungerer mindre godt. Det kan også være, der er funktioner eller andet, du savner, og som du drømmer om at kunne på DR TV.

Skriv til os og fortæl om din oplevelse, dine ønsker, ris og ros på nettv@dr.dk

Vi læser alle henvendelser, men vi har desværre ikke mulighed for at svare personligt tilbage.

Tekniske problemer

Hvis du oplever tekniske problemer kan du få hjælp under 'Kontakt og hjælp' på DR TV.

Du kan komme til 'DR TV Kontakt og hjælp' her