Overblik: Det kan du med DRTV

DRTV er DR’s streamingtilbud til dig, der selv ønsker at bestemme, hvor og hvornår du vil se dine favoritprogrammer. DRTV findes både på dr.dk/tv og kan downloades som app.

(Foto: Uffe Weng)

På DRTV kan du se alle DR’s programmer og tv-kanaler – hvor som helst og når som helst.

DRTV er DR’s streamingtilbud til dig, der selv ønsker at bestemme, hvor og hvornår du vil se dine favoritprogrammer. Så når du gik glip af ’Den store bagedyst’, eller når ungerne skal på tur med Motor Mille, eller når vil du til forpremiere på DR’s nyeste dramaserie, så kan du altid finde det på DRTV. På DRTV får du også en programoversigt for flere end 120 danske og udenlandske tv-kanaler.

På DRTV får du masser af dansk indhold med noget på hjerte – fra stærke dramaserier til dybdeborende dokumentarer. Her kan du se TV-Avisen, når du er på farten, eller forskudt, når du kommer hjem. Du kan også se børneprogrammer i verdensklasse i DR’s to særlige børne-tv-universer, DR Ultra og DR Ramasjang, eller udfordre dig selv med DR3’s dramaserier til unge.

Du kan lave dit eget login, så du får anbefalinger skræddersyet til dig. Hvis du er logget ind, vil DRTV endda huske, hvor meget du har set af et program, hvis du vælger at stoppe undervejs. Så kan du genoptage seningen, hvor du slap, næste gang du logger ind. Når du har logget ind, kan du også tilføje indhold til 'Min liste', hvor du kan gemme indhold, du gerne vil se på et andet tidspunkt.

Hvis du foretrækker at se programmerne på en stor skærm, kan du caste dem til dit tv via eksempelvis Chromecast eller Apple TV, ligesom du også finder DRTV på dit HBB Smart TV.

Betjening og indhold af appen er optimeret for blinde og dårligt hørende.

Sådan får du DR TV

Ønsker du at se DRTV på din computer, skal du gå ind på www.dr.dk/tv.

Du kan også hente DRTV som app til din smartphone eller tablet ved at trykke på et af nedenstående links via en internetbrowser i den enhed, som du gerne vil installere appen i:

Dit personlige DRTV

Hvis du opretter dit eget login, vil DRTV huske dig, så du anbefales indhold, der er skræddersyet til dig og dine interesser på baggrund af de programmer, du tidligere har set.

Hvis du er logget ind, vil DRTV endda huske det på tværs af din mobil, tablet, computer, og hvor du ellers ser DRTV. Så kan du begynde på dit yndlingsprogram hjemme foran computeren - og se videre på mobilen, når du er på farten.Når du har logget ind, kan du også tilføje indhold til 'Min liste', hvor du kan gemme indhold, du gerne vil se på et andet tidspunkt.

Hvad synes du om DRTV?

DR arbejder løbende med at forbedre og videreudvikle DRTV. Hvis du har ris, ros eller ønsker til DRTV, så kan du via dette link skrive dine kommentarer.