Overblik: Det kan du med DRTV

På DRTV kan du se alle DR’s programmer og tv-kanaler – hvor som helst og når som helst. Download DRTV som app til din mobil, tablet eller dit tv, eller se med på din pc eller Mac via dr.dk/tv.

(Foto: Uffe Weng)

På DRTV får du masser af dansk indhold med noget på hjerte – her er alt fra stærke dramaserier til dybdeborende dokumentarer. Her kan du se TV Avisen, når du er på farten, eller forskudt, når du kommer hjem. Du kan også se børneprogrammer i verdensklasse i DR’s særlige børne-tv-universer, DR Ultra, DR Ramasjang og DR Minisjang, eller udfordre dig selv med DR3’s indhold til unge.

Du kan lave dit eget DRTV-login. På din profil kan du få anbefalet indhold og genoptage seningen, hvor du slap, næste gang du logger ind. Du kan også tilføje indhold til 'Min liste', hvor du kan gemme indhold, du gerne vil se på et andet tidspunkt. Login giver dig også mulighed for at se alt indhold på DRTV, når du rejser i Europa.

Betjening og indhold af appen er optimeret for blinde og dårligt hørende.

Sådan får du DRTV

Har du en mobil/tablet fra Apple eller et Apple TV, finder du DRTV-appen i Apple AppStore.

Har du en mobil/tablet der kører Android eller et Android TV, finder du DRTV-appen i Google Play.

På Smart TV (der ikke er Apple TV eller som ikke har Android-styresystem), kan du finde DRTV i appen i dit TV’s app-store.

Dit personlige DRTV

DRTV kan benyttes med og uden login.

Ved at logge ind får du som bruger en række fordele:

• Få anbefalet indhold.

• Se videre på dine yndlingsprogrammer på tværs af din mobil, tablet, computer og tv.

• Tilføj indhold til ’Min liste’ og gem indhold, du vil se på et senere tidspunkt.

• Se ALT indhold på DRTV, når du er på rejse i en række europæiske lande.

Sådan ser du DRTV i udlandet

Har du dansk bopæl, kan du tilgå det fulde indhold på DRTV, når du rejser i et andet EØS-land end Danmark.

For at få adgang til at se alle DR’s programmer og live tv på DRTV med funktionen EU-portabilitet, skal du logge ind på DRTV og bekræfte med dit NemID, at du har bopæl i Danmark. Herefter kan du se DRTV på din tablet, mobil eller via en internetbrowser.

• Log ind på DRTV

• Bekræft med NemID, at du har dansk bopæl (du skal kun bruge NemID denne ene gang)

• Du kan nu se DRTV via din iPad, mobil eller internetbrowser i et andet EØSland

Når du har bekræftet, at du har dansk bopæl, kan du se alt på DRTV i følgende lande:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Streamingtjenester med brugerbetaling er ifølge EU-regler forpligtede til at være tilgængelige for brugeren også uden for eget bopælsland. Og selvom DRTV ikke er en betalingstjeneste, har DR valgt at tilbyde denne permanente mulighed.

Ønsker du ikke at logge ind og verificere dig med NemID eller opholder du dig i et af de øvrige lande i verden, har du fortsat adgang til en stor del af DR’s on demand-indhold – fx masser af DR’s egenproducerede programmer.

’Se sammen’ på DRTV

Med ’Se sammen’ på DRTV kan man opleve et hvilket som helst program eller liveudsendelse sammen hver for sig, mens man skriver med hinanden i et privat chatrum på DRTV.

Funktionen er simpel at bruge og kræver blot, at man logger ind og deler et link med de personer, man gerne vil se udsendelsen sammen med.

’Se sammen’ på DRTV er tilgængelig via internetbrowser.

Hvad synes du om DRTV?

DR arbejder løbende med at forbedre og videreudvikle DRTV. Hvis du har ris, ros eller ønsker til DRTV, så kan du via dette link skrive dine kommentarer.

Facebook
Twitter