Se DRTV på din computer

Se hvordan du kan se DR TV på din computer med netforbindelse

Generisk laptop (© istockphoto)

Hvis du har en netforbindelse på din computer, kan du streame alle

DRs
programmer og TV-kanaler fra en browser.

Hvordan gør jeg?

Du åbner en internetbrowser og går ind på www.dr.dk/tv - så er du klar.

Virker det ikke? Så skyldes det måske din browser.

Hvis du har problemer med at få DRTV til at virke på din computer, kan det skyldes, at den browser, du bruger, ikke understøttes eller ikke er opdateret. Herunder kan du se, hvilke browsere du kan bruge til at se DRTV:

Mac:

• Chromecast, de to seneste versioner.

• Safari, version 10.1.2 og nyere.

PC:

• Chromecast, de to seneste versioner.

• Internet Explorer 11.

• Edge, de to seneste versioner.

God fornøjelse.

Facebook
Twitter