Se DRTV på dit fjernsyn

Har du et Smart TV, en Chromecast eller Apple TV kan du se DRTV på dit fjernsyn.

(Foto: Uffe Weng)

Brug Chromecast eller Apple TV

Via DRTV-appen kan du forbinde en enhed - for eksempel din smartphone eller din tablet - med dit TV via Googles Chromecast og Apples Airplay.

Du skal sikre dig, at dit Apple TV eller din Chromcast er forbundet til sammen netværk som den enhed, du ønsker at forbinde til dit TV. Kører de på samme netværk, kan du via DRTV-appen afspille det program, du ønsker at se og få det vist på din TV-skærm.

Se DRTV på dit HbbTV

Hvis du har et Smart TV, der understøtter HbbTV, kan du se DRTV, når det passer dig.

Sådan gør du:

• Tænd for dit TV og skift over på en af DRs kanaler. Hvis du kan se et DRTV-logo med en rød plet i nederste højre hjørne af skærmen, så er dit TV tilkoblet internettet, understøtter HbbTV, og du kan se DRTV.

• Når du er på en af DRs tv-kanaler, kan du starte DRTV med den røde knap på din fjernbetjening.

• DRTV åbner nu på din tv-skærm.

God fornøjelse.