Bredbånd

Sådan modtager du tv via bredbånd

Bredbånds-tv består af digitale tv-signaler, som sendes via fibernet og kan ses på dit normale fjernsyn.

Hvor de enkelte programmer er placeret i de enkelte bredbånds-tv-løsninger kan variere, men du kan finde information om dette hos din udbyder.

Det afhænger af sammensætningen af din udbyders kanal-pakker, hvilke af DRs tv-kanaler du kan modtage. Da DR1 og DR2 har såkaldt "must carry"-status, vil de være indeholdt i din udbyders grundpakke, mens muligheden for modtagelse DR Update, DR Ramasjang, DR HD og DR K ofte vil kræve bestilling af en større tv-pakke.

Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge driftstatus for den måde, du modtager tv på.

DRTV-drnettet

Skal du have hjælp til DRTV så klik her