46-årige Zindy Laursen: Min drøm om at blive mor lever endnu

For år tilbage lukkede hun egentlig døren til et liv med familie og børn. Nu har hun fået en ny kæreste og dermed ny næring til den gamle drøm om at blive mor.

I 25 år har hun givet den gas på musikscener verden over, først med bandet Cut’n’move, senere som en del af Zindy Kuku Boogaloo og som solo-artist.

En flot karriere som popstjerne. Men det har haft en pris for Zindy Laursen.

Hun har ikke fået etableret den børnefamilie, som hun også altid har drømt om. Ikke endnu. Men drømmen lever stadig.

- For første gang har jeg faktisk håb om fremtiden. Hvis jeg ikke selv kan få børn, så kan jeg måske adoptere.

I 1993 blev Zindy Laursen en del af Cut 'N' Move, som allerede hittede med Thera Hoeymans som sangerinde. Cut 'N' Move vandt flere grammyer og hittede især i Tyskland, Australien og Storbritannien.

Man skal aldrig give op

For et års tid siden mødte Zindy Laursen sin nuværende kæreste Nicholas Kvaran, og med ham har familiedrømmen fået ny næring.

- Da jeg mødte Nicholas, så tænkte jeg bare ”wow, jeg er 46, jeg troede ikke, det ville ske”.

- Jeg havde været single i fire år, og så møder jeg lige pludselig ham, og så slår han bare benene væk under mig, fortæller Zindy Laursen i et interview i Aftenshowet.

- Så måske kan vi adoptere nogle dejlige børn og få et dejligt liv. Man skal aldrig give op på sine drømme.

Troede, at "vinduet" var lukket

Drømmen om en familie lagde hun faktisk på is, da hendes forrige forhold sluttede for fire år siden. Dengang tænkte hun, at hvis drømmen om børn skulle leves ud, så skulle det nok have været i dét forhold, hendes alder taget i betragtning.

- Da jeg gik ud at det forhold, besluttede jeg mig for, at jeg måtte sige farvel til parcelhus, sige farvel til den drøm om børn og vælge det fra, for jeg havde det sådan, at jeg ville ikke skabe et dårligt mønster for mine børn. Hvis jeg fik børn, så skulle de fx ikke gå rundt og være bange for far – det var ikke noget sundt forhold, jeg var i.

- Jeg vidste godt, at mine gode frodige år røg med det. Og det var derfor, at det tog mig næsten seks år at komme ud af, for jeg vidste godt, at hvis jeg gik, så var mit ”vindue” måske lukket for at få nogle børn. Og det var en hård beslutning. Men den rigtige beslutning.

I 1992 fik Zindy Laursen et gennembrud i Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Sket igen", som blev nummer to. (© dr)

Popstjerne-medaljen havde en bagside

Hun er meget bevidst om, at hun har prioriteret drømmen om at få en karriere som popstjerne meget højt, og hun har i alle de 25 år arbejdet hårdt for at nå det mål. Men hun erkender også, at der undervejs har været en bagside af medaljen.

- Jeg kan huske nogle gange, dengang jeg var på toppen, hvor jeg var med i store tv-shows med op mod to millioner seere. Vi optog programmet dagen inden, så når det blev sendt fredag aften, og jeg sad i sofaen med lidt hyggeslik og skulle se det, så havde jeg ikke nogen at dele det med.

- Da tænkte jeg over, at jeg virkelig savnede en familie. Og det er prisen. Det at have nogen at dele det med, det er alfa og omega, og det har jeg ikke haft.

Svært at date

Hun fortæller, at det gennem årene har været svært for hende at finde en mand at slå sig ned med. Fordi det at date som kendt person kan være meget svært.

- Det har været svært, dels for dem, jeg møder, fordi jeg hele tiden tænker ”har de en agenda?”, men også for mig, fordi jeg tænker ”kan han lide mig for mig, eller hvad sker der, når jeg tager make-up’en af.

Og lige præcis dén del har hun faktisk fundet i sin nuværende kæreste.

- Når jeg kommer hjem, så siger han jo til mig, ”Baby, tag nu den make-up af, du er smuk som du er”.

Se hele interviewet med Zindy Laursen i Aftenshowet her:

Facebook
Twitter