Bondefamilien til brugerne: Vi skal helst ikke blive til fast underholdning

Der var ros og gode råd, da Mikkel og Frida fra "Far, mor og børn" mødte brugerne på dr.dk

Mikkel og Frida fra bondefamilien svarede på spørgsmål onsdag aften (Foto: Hanne Christoffersen © Hanne Christoffersen)

Onsdag aften kunne man på DR1 se andet og sidste afsnit af ”Søren Ryge præsenterer: Far, mor og børn.” Portrættet af Mikkel, Frida og deres fire børn, der har valgt en helt særlig livsstil på landet, har skabt stor opmærksomhed og genklang blandt danskerne. Det var også tydeligt, da brugerne på dr.dk efter udsendelsen kunne møde og stille spørgsmål til parret.

En spændende udfordring på landet

Mange brugere roste parret for det indblik, som udsendelserne gav i parrets liv på landet – og var meget positive overfor, hvor harmoniske børnene virkede. Det er en livsstil, som parret har tænkt sig at bibeholde, så længe det er muligt.

- Vi kan ikke forestille os et liv i byen, svarer de brugeren Pete, der spørger, om de overvejer at flytte tilbage, hvis det bliver kedeligt på landet.

- Vi kan ikke forestille os, at det bliver kedeligt, fortsætter de. Nu på 8. år er det stadig det mest spændende, vi nogensinde har lavet.

Brugeren Lau D spørger, om de ville have noget imod, hvis deres børn som ældre vil uddanne sig til at leve som andre danskere.

- Det er fuldstændig deres eget valg, hvad de vil, når de bliver store, og vi støtter dem uanset hvad. Vi håber, de kan bruge de værdier, vi giver dem til noget, men hvad de bruger dem til, skal vi ikke blande os så meget i.

Udsendelserne har ændret folks indtryk

Parret fik også mulighed for kort at svare på, hvordan de selv har oplevet reaktionen fra folk. For ikke alle folk, parret har mødt, har været lige åbne overfor parrets livsstil før i tiden.

- Det sværeste er nok, at folk undrer sig højlydt, skriver parret med en smiley.

Mikkel fortæller nu, at udsendelserne har været med til at ændre på folks opfattelse, fordi udsendelserne har givet et bedre indtryk af, hvad parret egentlig står for.

Ikke en fast del af sendefladen

Selvom danskerne generelt har taget rigtig godt imod bondefamilien fra Sydfyn, skal man dog ikke forvente, at de bliver en fast del af sendefladen. En bruger spørger parret, om der ikke bliver lavet flere afsnit, fordi det har været spændende at følge parrets måde at leve på. Mikkel og Frida er åbne over for tanken, men…

- Det kunne måske godt være, hvis vi kan gøre det på en meningsfuld måde. Det vi laver, skal bare helst ikke blive til fast underholdning, skriver parret.

Det har flere brugere erklæret sig enig i med et like.

Se alle parrets svar i chatten her.

Facebook
Twitter