DR-vært Tue Blædel svarede på brugernes spørgsmål: PS, jeg har også en lille penis

Brugerne på dr.dk delte deres dybeste hemmeligheder og fik rådgivning af Ditte Haue, vært på 'Aftenshowet', og Tue Blædel, vært på P3.

(Foto: Petra Kleis © dr)

Halvdelen af danskerne gemmer på en hemmelighed, som de aldrig har fortalt nogen. Men kan alle hemmelighederne fortælles?

Fredag eftermiddag sad Ditte Haue, vært på 'Aftenshowet', og P3-vært Tue Blædel klar ved tasterne her på dr.dk med gode råd til danskerne - og de afslørede da også nogle hemmeligheder.

En bruger røbede en af sine hemmeligheder, der tydeligt havde sat sine spor.

- Jeg skammer mig over min penis. Jeg synes, den er for lille. Jeg har ikke haft sex i fire år, fordi jeg synes, den er pinlig.

Tue Blædel var hurtig klar med et opbakkende svar til brugeren, der gik under navnet Lille.

- (...) Min erfaring siger mig at størrelsen på peniser er noget som vi mænd går tusind gange mere op i end kvinder. Så jeg syntes du skal bakke den skam langt væk og så kaste dig over den første og bedste søde kvinde på din vej (som også gerne vil have dig:)) (...) (Ps, jeg har også en lille penis)

Selvmordstanker

En kvinde, der gik under navnet Karen, delte sin dybe og alvorlige hemmelighed med DR's to værter.

- Jeg har det så dårligt psykisk, at jeg overvejer at tage mit liv. Jeg er i psykologisk behandling, men er bange for at blive spærret inde. Derfor hemmeligt!

Det fik Ditte Haue til at reagere hurtigt, og tv-værten gav kvinden sin bedste rådgivning.

- (...) Nogle hemmeligheder er gode, andre bør man ikke gå med alene. Og din skal du helt sikkert dele med nogen. At være syg, lige meget om der er fysisk i kroppen eller psykisk i sjælen, kræver det behandling, før man kan blive rask. Og det skal man ikke skamme sig over. Mit bedste råd vil være at sige din hemmelighed højt! For du fortjener ikke at skulle gå og have det sådan (...)

Utroskab fylder meget

Utroskab er en af de meget udbredte hemmeligheder hos danskerne. Flere brugere skrev ind, fordi de havde dårlig samvittighed over for deres partner.

- Jeg har været min kone utro med hendes søster. Min dårlige samvittighed dræber mig. Jeg har vil fortælle det, men det vil ødelægge alt i familien.

- Jeg har en affære med min chef. Jeg har lyst til at dele det med nogen men frygter konsekvenserne. Jeg føler at jeg lever et dobbeltliv.

Fik du ikke delt din hemmelighed med Ditte Haue og Tue Blædel, kan du i stedet gøre det i DR's digitale skriftestol, som du finder HER.

Facebook
Twitter