Drengene på kanten: Sådan er det gået siden optagelserne

Drengene på kanten kæmpede for at finde deres vej gennem livet i sæson 2, som netop er slut. Men efter optagelserne sluttede, er der sket en masse i drengenes liv.

(© dr)

I sæson 2 af Drengene på kanten forsøger Valdemar, Dennis, Filip og Philippe at balancere mellem ungdomslivet og voksenlivet.

Der er stadig tid til byture med vodka/juice på Mona Lisa i Maribo og slåskampe, men i sæson 2 snakker drengene også om fuldtidsjob at flytte sammen med kærester og at tjene til dagen og vejen.

Men hvordan er det gået drengene siden optagelserne sluttede?

Valdemar

I sæson 2 af Drengene på kanten havde Valdemar travlt med at være sammen med kæresten Sine. Det har han stadig, for i november skal Valdemar være far.

- Jeg er så glad over at skulle være far. Vi er totalt klar. Vi har købt puslebord, barneseng, barnevogn og alt muligt, så nu mangler kun fødslen.

Selvom parret venter et barn lige om lidt, bor de lige nu hver for sig. For Valdemar læser nemlig HF på Lolland, mens Sine bor på Falster.

(© dr)

Udover skolen har Valdemar også travlt med tv-optagelser. Dennis, der også medvirker i Drengene på kanten, og Valdemar er nemlig i gang med et optagelserne til et nyt tv-program.

- Jeg vil ikke afsløre, hvornår programmet kommer ud. Det er hemmeligt. Det kommer til at ramme Danmark som et kanonslag. Lige pludselig, fortæller Valdemar.

Den 31. august udkom den nye single 'Stram li' som Inger' af Valdemar og Dennis ft. ADHD.

- Vi er lige udkommet med et nyt nummer, så jeg håber selvfølgelig, at vi bliver booket i weekenderne til at spille rundt omkring.

Dennis

I sidste afsnit af Drengene på kanten sæson 2 skrev Dennis under på en fuldtidskontrakt med Falck, og han fandt tilbage sammen med kæresten Olivia i løbet af sæsonen.

I dag har Dennis været hos Falck i over et halvt år, og drømmer om at uddanne sig til paramediciner for Falck. Der er snart optagelsesprøve, så han håber, at han kan komme ind. Han er glad for, at han har fundet ud af, hvilken vej han skal med sit liv.

- Jeg kan godt lide, at min hverdag er anderledes end før. Jeg har fast arbejde og står tidligt op om morgenen. Jeg får penge hver eneste måned, og skal ikke tænke over, hvordan jeg nu skaffer for penge. Det er ekstremt dejligt.

(© dr)

Udover ro på jobfronten har Dennis rykket pælene op og lejet en lejlighed i København, hvor han nu bor sammen med sin kæreste Olivia. De har boet sammen i København siden juni.

- Det er lidt mærkeligt at være flyttet til København, for det er jo storbyen. Jeg kommer fra en lille by, hvor jeg kendte alle, når jeg kørte rundt i min bil. Så nu er det noget andet, når alle er fremmede, fortæller Dennis.

Filip

Filip færdiggjorde 2.g før sommerferien, og er nu begyndt i 3.g, hvor det går godt.

- Det bliver et hårdt år, og jeg glæder mig til at være færdig med gymnasiet, men det går rigtig fint.

I sæs0n 2 mistede Filip både kæreste og job, men henover sommeren har han arbejdet hos Scanlines. Kærligheden har han dog ikke haft travlt med.

(© dr)

- Der er ikke sket noget nyt med kærligheden. Det haster ikke for mig. Jeg venter på den rigtige kommer, fortæller Filip.

Til gengæld har Filip planer om at flytte til København ligesom vennen Dennis, for han bor stadig hos sin mor.

- Jeg flytter til København, når jeg har færdiggjort mine eksaminer og fået mine karakterer til næste sommer. Og så tager jeg et sabbatår, for jeg ved ikke helt, hvad jeg vil i nu, siger Filip.

Den sidste medvirkende, Philippe, er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Du kan se hele sæson 2 af Drengene på kanten her. Sidste afsnit sendes også i aften på DR3 kl. 21.30

Facebook
Twitter