Andreas Bo: Jeg har haft bind i trusserne for at vise solidaritet

Andreas Bo svarede på jeres mange spørgsmål om alt mellem himmel og jord

Andreas Bo svarede på jeres mange sjove spørgmål efter DR1s "Mit sommerliv" direkte fra Præstø (Foto: Katrine Villarreal Villumsen Web og Mobil © (c) DR)

Komiker og skuespiller Andreas Bo blev udsat for prøvelser både til lands og til vands, da han medvirkede i fredagens udgave af ”Mit sommerliv” på DR1. Her kunne man opleve ham falde i Præstø Havn, lave parodier på kommando og spille live med sit band, Viktors Verden.

Det var dog ikke de eneste prøvelser, hans skulle gennemgå fredag aften. Efter udsendelsen kunne nysgerrige seere komme tæt på ham på dr.dk, hvor han besvarede seerne mange og skøre spørgsmål med et glimt i øjet.

Kærligheden

Flere seere kvindelige seere spurgte ind til Andreas Bos kærlighedsliv, f.eks. sneg Sonja Mortensen sig til at spørge, om han var single, for hun synes, at han var lækker. Andreas Bo kunne bekræfte, at han var single, men han var dog ikke helt så sikker på, at han var lækker.

- Gu’ er jeg single – men super lækker…. Arhhhhhhhhhh, svarede han Sonja Thomsen med et glimt i øjet.

Underbukser

En del seere var også umanerligt interesserede i Andreas Bos forskellige oplevelser med undertøj. Seeren Julia spurgte f.eks. komikeren, hvornår han sidst havde skiftet undertøj. Det kunne han hurtigt svare tilbage på, at han netop havde gjort, fordi han var faldet i Præstø Havn.

Brugeren Simone ville vide, om han nogensinde havde haft dameundertøj på, og det kunne han svare bekræftende på.

- Ja – for helvede. Med bind i trusserne. Det var en kæreste, der tvang mig for at vise solidaritet, uddybede han.

Så ved vi også det.

Se Andreas Bos mange og sjove svar på jeres spørgsmål her

Se hele ”Mit Sommerliv” med Andreas Bo live fra Præstø her.

Facebook
Twitter