Tom vil slå ny verdensrekord i planke

Fitnessinstruktøren Tom Hoel har en verdensrekord i planke, og i morgen vil han slå en ny.

(© Tom Hoel)

Fitnessinstruktøren Tom Hoel satte den 13. juni verdensrekord, da han lå i ”planken” på underarme og tæer i hele tre timer og otte minutter.

I morgen går han efter endnu verdensrekord. Denne gang ved at få flere end 1589 mennesker til at ligge i planke samtidig.

Rekordforsøget finder sted i Fælledparken i København lørdag klokken 12, hvor Tom Hoel håber, at den hidtidige rekord fra USA vil blive slået.

Planke-rekorden startede for sjov

- Plankedillen er startet for sjov her på mit fitnesscenter Aerobicgården i Frederikssund. I januar fik jeg den idé hver fredag at lave fredagsplanke som pendant til fredagsbar, siger Tom Hoel.

Dillen greb altså om sig og kulminerede altså med, at han i juni slog verdensrekorden for længst tid i en planke. Og nu har han altså fået blod på tanden efter flere rekorder.

- Derefter fik jeg ideen om at være mange sammen, da min verdensrekord jo i bund og grund kun er interessant ud fra en betragtning, om hvad der er muligt for den enkelte. At være mange er langt sjovere, og da livet jo er socialt, har det fyldt meget mere i mig at få arrangementet op at stå.

Du kan nå at være med

Hvis du kan ligge i planke i et minut, så kan du stadig nå at være med i rekordforsøget ved at tilmelde dig her og møde op i Fælledparken før klokken 12 i morgen.

Uanset om det lykkes at samle nok til at slå rekorden, så ser Tom Hoel frem til forsøget.

- Det primære er at få en god dag med rigtig mange mennesker.

Facebook
Twitter