Irma har 63 års erfaring med sex: Her er hendes bedste råd

Seksuel appetit kender ingen aldersbegrænsninger.

Lørdag aften handler DR2 Tema om danske pensionisters sexvaner. Et emne, der for mange mennesker er et tabu. Ikke desto mindre dyrker danske pensionister sex i stor stil.

I programmet 'Når bedstemor boller' møder vi blandt andre 78-årige Irma Henriksen. Hun har let ved at få orgasmer og har stadigvæk appetit på sex og intimitet med mænd i alle aldre. Hendes yngste elsker var 43 yngre end hende selv.

- Vi var måske en smule naive begge to, men vi taler stadigvæk sammen, og jeg er gode venner med ham og hans familie, siger Irma Henriksen, der har dyrket sex i 63 år.

Dr.dk har bedt hende dele en håndfuld gode råd til et aktivt sexliv. Læs dem herunder, og mød Irma Henriksen i klippet i toppen af artiklen.

'DR2 Tema: Når bedstemor boller' sendes lørdag klokken 20 på DR2.

Irma Henriksens fem råd til et aktivt seniorsexliv

1: Accepter dig selv, som du er: Det er lige meget, om du har fået en diskusprolaps eller har andre skavanker. Når du først har accepteret, at det er, som det er, så bliver det nemmere for dig at slippe dig selv løs.

2: Kærlighed til dig selv: Jeg har mødt mange kvinder, som slæber mangel på selvværd videre, til de bliver ældre. Kvindens krop er et stykke kunst, uanset folder og revner.

3: Hold dine skavanker for dig selv: Der er ingen, som gider at høre på, at du har ondt i numsen eller ryggen. Brug dine venner eller veninder, når du skal læsse af i stedet.

4: Dyrk din alder: Lad være med at gå i pensionistsko og krøller. Dyrk dig selv i stedet for dine børnebørn. Jeg er for gammel til at være bange for at tage chancer.

5: Snup en dejlig hyggeven: Lad din ven være din dessert.

https://www.facebook.com/dr2tv/videos/516525098525481/