Rigtig fulde mænd: Drak to kasser øl og to flasker rom

Der blev for alvor gået til den, da de fem 'Rigtige mænd' var på vildmarkstur med røde bøffer på bålet og alkohol i litervis.

- Jeg var decideret plørefuld!

Sådan beskriver 24-årige Rasmus sin tilstand under en våd aften i skoven med sine fire håndværker-kammesjukker fra DR1-programmet 'Rigtige mænd - det nye hold'.

Husker ikke hele aftenen

Aftenen var våd i mere end én forstand. Dels styrtede regnen ned, og dels flød det med gyldne dråber fra dåsebajere og Morgan-flasker.

I alt konsumerede mændene omkring to kasser øl og to flasker rom med cola. Og rent faktisk var det kun tre af de fem, der for alvor gik ombord i alkoholen.

- Jeg fik måske en enkelt øl den aften. Jeg gider ikke være syg to dage efter en god bytur eller for den sags skyld kaste op, mens man er i det. Jeg kan godt lide at få en øl og et par sjusser, men det siger mig ikke noget at gå helt amok, forklarer Flemming.

Heller ikke Thomas gjorde et ret stort indhug i alkoholbeholdningen på aftenen, og dermed var der rigeligt til Krabbe, Rasmus og Julle. Til stor glæde for sidstnævnte.

- Vi trængte virkelig til at skeje ud, og det var lige det, vi havde behov for. Vi fik sagt nogle sandheder om og til hinanden og fik åbnet op for nogle ting, forklarer Julle, som erkender, at han ikke helt husker aftenen i detaljer.

Rygrad som regnorme

Han husker dog, at det var ham, der for alvor fik sat gang i mandehørmen, da de fem mænd var på indkøb.

Heldigvis var det kun bentøjet, det gik ud over, så jeg kunne sagtens drikke videre - bare siddende på en bænk.

julle

- Vi havde jo allerede en lille pind i øret, da vi var ude for at handle til aftensmad, og jeg sagde bare, at jeg ikke gad stå ude midt i ingenting og snitte grøntsager, og de andre var heldigvis nemme at overtale. De havde rygrad som en regnorm, griner Julle.

Dermed stod menuen på røde bøffer lavet over bål med chips og alkohol til dessert. Og som aftenen skred frem, fik Thomas for alvor sat gang i løjerne.

- Vi sad og hyggede os gevaldigt, og så tror jeg, det var Thomas, der kom i tanker om, at vi skulle danse stammedans rundt om bålet, og jeg tror også, det var ham, der startede med at smide trøjen, siger Julle.

Krabbe og Julle får sig en rigtig fuldemandssnak. (Foto: Fra programmet)

Dansen kulminerede i en særlig hop over ild-seance, som den berusede sønderjyde ikke mestrede.

- Jeg synes jo, det gik vældig fint, så jeg kunne da også være med til at hoppe over det bål. Det så jo så let ud, når Rasmus med sine lange ben bare tog et skridt henover bålet. Men det gik jo så galt, og jeg vrikkede om på foden. Heldigvis var det kun bentøjet, det gik ud over, så jeg kunne sagtens drikke videre - bare siddende på en bænk, griner Julle.

Jeg gider da ikke sidde ude i en skov og snitte i en pind, men nu var det jo en del af legen, så jeg fik det bedste ud af det.

flemming

Rasmus gik kold før 12

Holdets yngste mand, Rasmus, kunne dog ikke holde til Julles og Krabbes tempo, så allerede tidligt på aftenen, måtte han puttes i seng.

- Jamen altså, Rasmus gik jo kold før 12. Han brækkede sig ud over det hele, og så satte han sig ned i det bagefter, beskriver Flemming.

- Han kunne ikke holde til at komme langs (sønderjysk udtryk for at være i byen, red) med de store knægte, smiler Julle.

Rasmus fik det dårligt i løbet af aftenen. Og det var ikke madforgiftning. (Foto: Fra programmet)

Dagen derpå var en hård omgang for især de tre festaber, men set i bagspejlet var det alle tømmermændene værd.

- Vi fik luften renset og fik sagt nogle ting til hinanden, som man nu gør i en brandert. Vi følte, at vi var et hold efter den aften. Det var en fest, vi havde brug for, lyder det fra Julle.

Gjorde noget for fællesskabet

For Flemming var det også indsatsen værd. For selvom han ikke vågnede op med tømmermænd i en skov, så var der også visse udfordringer for ham på turen.

- Jeg er ikke meget for sådan noget udendørs pjat og lejrliv. Jeg gider da ikke sidde ude i en skov og snitte i en pind, men nu var det jo en del af legen, så jeg fik det bedste ud af det, smiler han og slår fast, at han er enig med Julle i, at oplevelsen var god for holdånden.

- Den gjorde noget godt for os som hold. Vi fik et tættere fællesskab efter den aften.