Flemming og Thomas har gennem hele forløbet i DR1-programmet 'Rigtige mænd - det nye hold' haft deres koner ved deres side.

Det har de fortsat. Flemmings kone Tanja er hoppet med på den sunde livsstil og har tabt sig næsten 16 kilo, mens Thomas fortsat med egne ord fortsat "bliver forkælet" hjemme hos sin Mathilde.

Krabbe og ekskonen er gode venner

Vi er rigtig gode venner, og mere bliver det ikke til. Vi har det godt sammen, og jeg er så småt ved at acceptere, at det er sådan.

krabbe

Undervejs i forløbet har seerne kunne følge, hvordan Krabbe har kæmpet for at vinde sin kone Tina tilbage.

De to flyttede fra hinanden for et par år siden, fordi de var gået i hver sin retning. Tina havde kurs mod sine løbesko, mens Krabbes primære destination var sofaen.

Den sundere livsstil gav den 33-årige kloakarbejder mere energi og bedre humør, og det smittede af på forholdet til ekskonen Tina. Som Krabbe beskriver det, "så de lidt til hinanden" undervejs i forløbet, men i dag er de ikke længere et par.

- Vi er rigtig gode venner, og mere bliver det ikke til. Vi har det godt sammen, og jeg er så småt ved at acceptere, at det er sådan. Og jeg har også indset, at det er bedre for os begge at være glade hver for sig end ikke at have det godt sammen, siger Krabbe.

Krabbe og Tina så lidt til hinanden undervejs i forløbet. Klik på play og se, hvordan de havde det sammen dengang.

Han og Tina har to døtre, Sofia på otte år og Maja på fire år sammen. Krabbe bor fortsat i familiens hus, men det er til salg, fordi han gerne vil flytte ind til Horsens by. Men kærligheden, den venter han lidt med at tænke på.

- Jeg er slet ikke klar til mere lige nu. Jeg skal finde mig selv, og så skal jeg vigtigst af alt lære at være Krabbe, siger han med overskud.

Han har smidt i alt 18 kilo, siden projektet begyndt i august måned. Og i weekenden løb han Lillebælt Halvmarathon i en flot tid på 1.47.56.

Rasmus bliver prikket på Facebook

Programmets to yngste mænd, Rasmus på 24 og Julle på 30 har begge været på jagt efter den eneste ene, mens programmet har kørt.

Rasmus er glad for sin nye livsstil, og han håber snart at finde kvinden i sit liv. (Foto: PRIVATFOTO)

De to sønderjyder kan da også begge mærke, at der sker en del på den front lige nu. De oplever begge en del opmærksomhed fra interesserede kvinder.

- Der sker rigtigt meget på Facebook lige nu. Der er med jævne mellemrum nogle kvinder, der prikker til mig derinde, og så prikker jeg igen, hvis det er én, jeg kunne have interesse i, men jeg har ikke været langs (sønderjysk udtryk for afsted, red) endnu, siger Rasmus.

- Men det må jeg vist hellere lige få afsat tid til, smiler han.

Det burde der også være nu. Rasmus er nemlig færdig med at renovere sit hus, så det er klart til, at en kvinde flytter ind. Og han er også ved at gøre klar til den badeferie, han snakkede om i et tidligere program med sin fremtidige familie. Han er såmænd begyndt til svømning for at overvinde sin vandskræk.

- Altså, det er ikke bare sådan, at jeg hopper i det nærmeste havnebassin. Jeg vil sige det sådan, at jeg er blevet mere dus med vand, men det er stadig grænseoverskridende for mig, siger Rasmus.

Julle har fået en kæreste

Mens Rasmus altså fortsat kan nyde kvindernes opmærksomhed og henvendelser, så må Julle nøjes med at være smigret og så ellers sig pænt nej tak til de mange gode tilbud.

Jeg satser da på, at det holder ved - hvis altså hun kan holde mig ud.

julle

Han har nemlig fundet kærligheden sammen med "en sød pige fra Kroager ved Grindsted".

- Jamen faktisk begyndte vi at se hinanden lige inden, programmerne blev vist på tv. Vi skrev sammen inde på Facebook, og så mødte vi hinanden, og så gik det stille og roligt.

Klik på play og se, hvordan Julle gør klar til besøg af sin kæreste.

Julles kæreste er 25 år, og det kører bare perfekt mellem dem, siger den 30-årige slagteriarbejder. Han er ellers lidt tilbageholdende på den front, efter hans tidligere kone forlod ham få måneder efter brylluppet.

- Jeg satser da på, at det holder ved - hvis altså hun kan holde mig ud, smiler han lidt forlegent.

- Hun har også mødt min datter Julie, og jeg går da og håber på, at hun på sigt kunne have lyst til at flytte ned til mig.

Men giftes - dét skal Julle ikke igen.

- Hahaha, nej det gør jeg aldrig igen, storgriner han. Så bruger jeg hellere pengene på noget andet, klukker han.