Test dig selv: Hvor sund er du?

Få et fingerpeg om du lever sundt nok.

I program-serien U-turn kan man lige nu se seks mennesker med diabetes 2 kæmpe for at blive medicinfri. Men hvor sund er du selv? Tag testen ovenfor og få et fingerpeg. Bemærk, at testen fungerer bedst på desktop eller tablet.

Bemærk, at testen kun er et fingerpeg om din sundhedsstilstand. Hvis du frygter at du har eller vil få diabetes 2, skal du tage kontakt med din læge. Er du blevet inspireret af U-TURN projektet, og ønsker du at igangsætte din egen U-vending, anbefaler vi, at det gøres i samråd med din praktiserende læge, som kan følge din udvikling og dit medicinske behov.

  • Sundhedseksperten Chris MacDonald vil i samarbejde med TrygFondens Center for Aktiv Sundhed (Rigshospitalet) undersøge om livsstilsændringer er effektiv i behandlingen af type 2-diabetes, og om det kan føre til en reduktion eller helt fjerne behovet for diabetes-medicin.

  • Det sker i et nyt tv-program og et stort forskningsprojekt, som er støttet af TrygFonden. I tv-programmet følger vi seks personer med type 2-diabetes for at se, om de kan ende med helt at undvære medicin.

  • U-turn sendes torsdage klokken 20.30 på DR1 og kan også ses på dr.dk/tv.