Trios Lange Løgposer kæmper med formen før Rigtige Mænd Løbet

Du kan stadig nå at tilmelde dig og dine venner til forhindringsløbet, hvor I kan dyste mod mange rigtige mænd.

'Trios Lange Løgposer' er et af mange hold, der er tilmeldt Rigtige Mænd Løbet onsdag den 24. maj. De fem medlemmer er Allan Bo Jørgensen, Mads Spangsgaard, Thomas Busk Nielsen, Michael Kruse og Bo Grønbech. (© privat foto)

Mange mandlige tv-seere er selv trukket i træningstøjet over de seneste uger, mens DR1-programmet 'Rigtige mænd' er løbet over skærmen.

Flere end 3.000 mænd har oprettet en profil på rigtigemænd.dk, hvor man har kunnet få nogle af de samme fysiske udfordringer og træningsøvelser som i tv-programmet.

Og på onsdag den 24. maj har tv-seerne mulighed for at teste om træningen har båret så meget frugt, at de kan komme i mål i bedre tid end de fem håndværkere fra tv-programmet til Rigtige Mænd Løbet, der afholdes i mange byer på samme tidspunkt.

Rigtige Mænd

Tv-programmet 'Rigtige Mænd - det nye hold' blev sendt i seks afsnit på DR1 og dr.dk/tv.

Her skulle fem håndværkere på den tunge side af 100 kilo træne sig op til at kunne klare et forhindringsløb.

På hjemmesiden rigtigemænd.dk kan seerne selv tage nogle af de samme udfordringer og finde træningsfællesskaber frem til Rigtige Mænd Løbet i 2018.

Løgposerne tager cykler med

Et af de tilmeldte hold er 'Trios Lange Løgposer', der består af fem medarbejdere fra fabrikken Trioplast i Nyborg.

- Jeg tror, at formen er fin nok til at komme igennem de 12 kilometer. Vi må jo have nogle cykler med, så vi kan skiftes til at løbe. Det er mere de syv udfordringer undervejs, som vi er spændte på, siger holdkaptajn Thomas Busk Nielsen.

- Vi har hængt lidt i bremsen, så det er ikke hele træningsprogrammet, som vi har fået lavet.

Motiverende at mødes i gruppen

En af udfordringerne for 'Trios Lange Løgposer' har været, at de fem medlemmer arbejder på forskellige skift på fabrikken, så det har gjort det svært at finde tidspunkter, hvor alle kunne mødes.

- Det er lidt synd, for vi har jo fulgt med på Rigtige Mænds Facebookside, hvor andre hold har uploadet videoer af deres udfordringer, og det ser virkelig hyggeligt ud, siger Thomas Busk Nielsen.

- Så vi har talt om, at næste gang må vi lave et hold med folk, der har samme arbejdstider, så vi kan mødes oftere. Det sjove og motiverende er jo, når man laver ting sammen i gruppen.

Tør du tilmelde dig?

Trods den lidt mangelfulde træningsindsats så fejler holdets selvtillid ikke noget, før forhindringsløbet på onsdag.

- Målet er stadigvæk at slå de 'Rigtige mænd' fra tv-programmet. Det skal vi. Alt andet vil være en falliterklæring, siger Thomas Busk Nielsen med et smil.

Du kan læse mere om Rigtige Mænd Løbet på rigtigemænd.dk, hvor du også kan tilmelde dig løbet.