VIDEO: Penis-implantat giver Johnny Ejs mandigheden tilbage

Som en konsekvens af prostatakræft mistede Johnny Ejs evnen til at få rejsning, men efter penis-operation er hans sexliv genoplivet

- Det er fantastisk. Det er næsten, som det var før, fortæller Johnny Ejs om sit nye penis-implantat.

For et år siden lå Johnny Ejs på operationsbordet på Herlev Hospital. Her fik han indopereret en protese i sin penis, der skulle hjælpe ham med at få rejsning og dermed få genoplivet sit sexliv.

- Hvis jeg har undertrykt min mandighed og følt, at det betød egentlig ikke så meget, som jeg bildte mig selv ind, så må jeg erkende, at da jeg var ovre operationen for penisimplantat, og det fungerede godt, der følte jeg da, at jeg var en mand igen. Det var en dejlig følelse, uddyber Johnny Ejs.

Implantat hjælper mænd med prostatakræft

Efter at have fået konstateret prostatakræft skal Johnny Ejs have fjernet prostata. En sideeffekt af den operation kan være, at han mister evnen til at få rejsning.

- På det tidspunkt er det en biting. På det tidspunkt tænker jeg, kan jeg overleve? Det var et spørgsmål om at overleve, siger han.

Bitingen bliver en realitet, og efter at have prøvet alt finder Johnny Ejs ud af, at han kan få et penis-implantat, der kan hjælpe ham med at få rejsning.

Operationen går ud på, at Johnny Ejs får en protese sat ind i sin penis og pung. Han får rejsning ved at trykke på en pumpe, der sidder mellem testiklerne og pumper vand ud i to kunstige svulmelegemer.

Se Johnny Ejs og hustruen fortælle om, hvilken forskel penis-implantatet har gjort for dem i videoen i toppen af artiklen. Du kan se meget mere sex og sundhed i Sundhedsmagasinet på DR1 i aften klokken 21.55.