Opskrift: Salat med jordskokker og æbler

(Foto: Birgitta Præstholm © DR)
  • 400 g jordskokker

  • 2 æbler

  • saft af en ½ citron

  • 50 g mandler

  • 2 spsk. grov sennep

  • 2 spsk. olivenolie

  • salt og peber

Rist mandler på en tør pande. Lad dem afkøle. Skur jordskokker og skyl æbler. Skær jordskokker på mandolinjern evt. skær i fine skiver i hånden. Skær æbler i tynde både.

Pres straks citronsaft udover æbler og jordskokker for at undgår at de bliver brune.

Rør grov sennep og olivenolie sammen, juster efter smag og tilsæt evt. salt og peber. Server evt. jordskok æblesalat på ristet brød med grov sennepsdressing.

Servér salat i en skål, drys med mandler.

Opskriften er lavet af Søren Ejlersen fra Aarstiderne.com til dr.dk/levnu

Facebook
Twitter