Smid to kilo om ugen med Madmagasinet

Madmagasinet sætter tre danskere på kur. Læs med her, hvis du også vil tabe dig.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Det behøver ikke være en pine at gå på kur. Med en enkel og overskuelig madplan fra Madmagasinet Bitz og Frisk kan du tabe dig 1-3 kilo om ugen. Madplanen er udviklet af DR's ernæringsekspert Christian Bitz og bygger på idéen om, at en kur godt kan være lækker og slankende på samme tid.

- Jeg går ikke ind for, at man skal tælle kalorier og veje hver enkelt ingrediens ned til mindste gram. Så går man lynhurtigt kold i en slankekur. Det skal være simpelt, lækkert og lige til at gå til, siger Christian Bitz.

Madmagasinets slankekur består af en 4-ugers madplan. Man behøver ikke følge planen slavisk og kan selv justere hver enkelt ret, hvis man fx ikke kan lide fisk eller en bestemt grøntsag. Fælles for alle retterne er, at de bygger på tre simple principper, nemlig: Færre kulhydrater, flere proteiner og lidt mindre portioner.

Hvis man samtidig sørger for at skrue op for motion og fysisk aktivitet er vejen banet for et vægttab.

- Jeg håber, at alle der prøver Madmagasinets madplan, får øjnene op for hvor nemt og lækkert det er at leve sundt, så de slet ikke vil undvære de gode vaner, siger Christian Bitz.

Hvis du ønsker at blive Slank med Bitz og Frisk så følg madplanen her: Slank med Bitz og Frisk - Madplan

Her har du opskrifterne til Slank med Bitz og Frisk: Slank med Bitz og Frisk - Opskrifter

Første program sendes i aften kl. 21.55 på DR1.

Facebook
Twitter