Værten inviterede på middag helt uden kød

Amelia Strohsnitter ville gerne dele sin passion for vegansk mad med ligesindede, så hun inviterede til middag uden kød og mælkeprodukter.

(© Colourbox)

Amerikanske Amelia Strohsnitter kom til Danmark for tre år siden som studerende.

Egentlig har hun ikke haft svært ved at møde nye mennesker, men føler nok snarere, at det i høj grad er hendes nye dansk-islandske mands venner og familie, der er blevet hendes netværk.

Og derfor kunne hun godt tænke sig at skabe sit eget netværk af mennesker, som også deler hendes interesse. For eksempelvis for dét at leve som veganer, hvor man ikke spiser animalske produkter – således heller ikke mælk, smør og æg.

Der kom seks fremmede

Derfor besluttede Amelia sig for at invitere nogle fremmede til middag via EatInCommon, så hun kunne dele sin passion for vegansk mad.

- Det var en positiv oplevelse, der kom seks mennesker i alt – tre danske og tre herboende udlændinge, og alle havde det tilfælles, at de var fordomsfrie som mig og havde lyst til at afprøve noget nyt. Vi var ens på mange måder, forklarer Amelia Strohsnitter.

Ikke noget problem

- Jeg havde ikke noget problem med, at det var vildt fremmede mennesker, jeg lukkede ind i mit hjem. Det var lidt som en blinddate, for man kan sige, at vi var jo alle sammen fremmede for hinanden. Men jeg havde lyst til at prøve noget nyt og skabe mit eget netværk.

Og Amelia Strohsnitter mødte seks nye mennesker, der syntes, at konceptet var nyt og spændende.

- De var meget imødekommende og havde hver især lyst til at fortælle om sig selv. Ud over den fælles interesse for maden, talte vi også om emner, som interesserede os allesammen - blandt andet om, hvordan man finder den passion, der gør, at man får mest muligt ud af sit liv.

Gør det igen

Oplevelsen blev rigtig positiv og Amelia er nu blevet FB-venner med flere af sine middagsgæster.

- Jeg går også allerede og tænker over temaet for mit næste selskab – så vil jeg nok lave min helt egen forårs-risotto, forklarer Amelia, der dog i første ombæring glæder sig til at deltage som gæst hos andre EatInCommon værter.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk