VIDEO Bagedystdeltager: Man kan ikke snyde, dommerne ser alt

Dommerne er over én hele tiden, forklarer bagedyst-deltager Micki Cheng, som afviser snyd i programmet Den store bagedyst.

Det er helt umuligt at smugle en hjemmebagt lagkage med ind i bagekonkurrencen Den store bagedyst eller tager bagerens fastelavnsboller med under foreklædet.

Det slår bagedystdeltageren Micki Cheng fast.

- Man kan ikke snyde, dommerne ser alting, siger han.

Micki Cheng kunne i aftes bryste sig af titlen som aftenens mesterbager, mens Joan Bahl røg hjem. Se hvordan det gik for sig HER.

Blomsterberg sniger sig ind bagfra

Efter programmet mødte tv-vært Thomas Skov den udstemte og Micki Cheng i mesterbagerens eget køkken. Her kunne seerne stille spørgsmål direkte til de to amatørbagere, og et af spørgsmålene gik på snyd. Men Micki Cheng var klar i mælet:

- Mette (dommeren Mette Blomsterberg red.) kan finde på at komme snigende bagfra og stå i tre minutter og kigge bag dig – uden at sige noget. Og så opdager man hende, og tænker ’hov, har du stået der hele tiden, godt jeg ikke har lavet noget fusk’. Der er uhyggeligt, siger han.

Men da Thomas Skov sætte Micki Cheng og Joan Bahl på en lille kageprøve på live web-tv, så bliver der pludselig set stort på reglerne for snyd.

Se i videoen øverst i artiklen, hvordan Joan Bahl alligevel ’småsnyder’, og om det skaffer hende Thomas Skovs stemme i kagekonkurrencen.