Petra datede hele verden og har nu fået en kæreste

DR3-værten Petra Nagel besøgte flere lande for at blive bedre til at date, og det har givet pote.

32-årige Petra Nagel har både fået en kæreste og fået mange positive reaktioner, efter at hun lavede tv-programmet 'Petra dater hele verden'. (© dr)

I foråret tog Petra Nagel DR3-seerne med på et dating-eventyr i seks forskellige lande, da hun for åbent kamera ville teste, om hun kunne lære noget af dating-kulturen i udlandet.

Før programmet 'Petra dater hele verden' havde hun ikke haft en kæreste i fire år, men nu har 32-årige Petra Nagel haft en kæreste i et halvt års tid.

- Jeg kunne helt klart bruge alle de kneb, som jeg lærte under optagelserne til programmet. På vores første dates var jeg mere opmærksom på, hvad jeg ville og at huske de små ting som at smile, være nysgerrig og personlig, fortæller Petra Nagel.

Har fundet en rolig nordjyde

Hendes kæreste hedder Asbjørn, er 28 år og arbejder i et produktionsselskab, og så er han fra Nordjylland, hvor de også skal fejre jul sammen.

- Sådan en rolig nordjyde er god for sådan en som mig, der godt kan blive lidt hurtigt irriteret over småting, siger Petra Nagel med et smil.

Selv om hun under sit program fik det bedre med at gå på dates, så er det ikke noget, som hun savner.

- Dates kan være sjove, udfordrende og lærerige, men man giver også meget af sig selv og er sårbar. Så det er rigtig rart at slippe for at skulle bruge krudt på det, siger hun.

Er mere opmærksom på sit udtryk

Selv om hun nu ikke længere dater, så er der erfaringer fra hendes datingprogram, som hun stadig kan bruge til noget.

- Jeg er blevet opmærksom på, at jeg godt kan se eddikesur ud, når jeg slapper af i ansigtet og er eftertænksom. Så jeg er blevet mere smilende, og jeg gør nok også lidt mere ud af mig selv end før, hvor jeg godt kunne tage på job uden make-up og ofte gik rundt derhjemme i sofakartoffel-tøj, siger Petra Nagel.

Siden programmet har hun fået rigtig mange henvendelser fra både mænd, der har inviteret hende ud, og kvinder, som har lært noget og fået nyt mod på at gå på dates af at se programmet.

- Det gør mig glad. Jeg synes, at det er lidt sejt at have lavet et program, som folk rent faktisk kan bruge til noget, siger hun.

Petras fire bedste råd til singler

  • Du skal smile.

  • Du skal date og gøre det tit! Kun på den måde bliver du god til det.

  • Det hele kommer (desværre) an på kemi. Det er langt fra den dybe tallerken, men ligegyldig hvad du gør, så er det på en eller anden måde ude af dine hænder, om daten kommer til at gå som smurt. For jo, en date kan være hyggelig og rar, men skal den virkelig være god, så handler det bare om kemien imellem jer. Men du kan medvirke til, at rammerne om daten er som de skal være.

  • Hvis du er ved at miste modet, så lun dig ved tanken om at verden er fyldt med flotte, søde, dejlige mænd og kvinder, så hvis alt andet går galt, så tag ud og rejs.

FacebookTwitter